- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya85
senior tag
válasz sid.:Rc211v #34433 üzenetére
Ramokat CL5 ben raktad? le van osztva a legkisebb sebességre?
cpu pll voltage 1.5
fsb termination voltage 1.3
pci freq 100 mhz
dram voltage gyárto által előirt
nb voltage 1.4
a többi maradhat auto-nஜ۩۞۩ஜ
-
sz.j
nagyúr
válasz sid.:Rc211v #34433 üzenetére
"...Ezekkel meg nem tudom mit kell kezdeni:
CPU PLL
CPU Termination
CPU Reference"Pedig ezek és az MCH core, ill. MCH Ref helyes beállítása az EP45xxx-ös lapok tuningolhatóságának alapja....
A lapod topikjában érdemes lenne visszaolvasni, majd kérdezni ...
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
eladohardver
őstag
válasz sid.:Rc211v #33200 üzenetére
1.24V CPU Term UD3R lapban 8x550 hez kelett.... Vedd vissza 1.2 V-ra lehetőleg biosban utána álíts cpu-ref-en. ha netán nem stabil... utána meg keresd meg melyik a legkisebb adható fesz a cpu-nak. MCH is szvsz batársok
Ezt a 3600 at alap közeli feszekkel kéne bírnia... Akkor is ha C0 a procid.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz sid.:Rc211v #33198 üzenetére
de vitte [link]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
yolan
őstag
válasz sid.:Rc211v #33187 üzenetére
Advance Clock Control menü tartalmazza az alábbiakat: CPU Clock Drive, PCI Express Clock Drive, CPU Clock Skew és MCH Clock skew.
800mV, 900mV, 0ps, 0ps az alap, ha jól tudom ezekkel kell játszani, de passz, nem bizgeréltem őket sohasem.“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
válasz sid.:Rc211v #33185 üzenetére
az egyik mag nem bírja, ezt pld asszem ref-ekkel és eltérő magfesszel lehet stabilizálni, ha lehet
eladohardver: értem.. nekem egy asus lapom volt eddig csak saját használatra, tehát amit nyúztam is, az egy maximus 2 formula volt, hát ő is kényes volt, viszont ment gond nélkül 500-at, eddig teszteltem csak
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
válasz sid.:Rc211v #33161 üzenetére
tj.max passz, tudtommal nem publikálta (még) az intel
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
gamerkiller
senior tag
válasz sid.:Rc211v #33155 üzenetére
Nyugi nálam is ez van de én nem foglalkozom vele.. Kipróbáltam hogy rányomtam a hűtőt még a procira, nem változott semmit, újrapasztáztam ugyanaz.. Ez ilyen azt kész.. Mondjuk nálam furcsa hogy csak load alatt van különbség, idle ugyan annyi mind a kettő.. Szerintem akár a szenzor is csinálhat ilyet..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
yolan
őstag
válasz sid.:Rc211v #33155 üzenetére
valszeg rossz a kupak alatti pasztázás, vagy egyszerűen ilyen
-
pempellini
senior tag
válasz sid.:Rc211v #33115 üzenetére
Nem tudom de adtam neki 1,37-is és már 4100-on hibázik
4000 meg még az energiatakarékossági beállítások is mennek,szóval visszaveszi 3000-re.
Mi lehet ez?Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
törölt tag
válasz sid.:Rc211v #12 üzenetére
Csíkszélességben jobban áll az Intel, de már szerintem igen nehéz a két gyártó tecnikai fejlettségét összehasonlítani, nagyon más irányba ment el elgymástól a két cég.
-
Oliverda
félisten
válasz sid.:Rc211v #12 üzenetére
''...az intel jóval előrébb áll technikailg mint az amd..komolyan már néha az gondolkodom hogy nem is egy kategória a két cpu..pl'' - Nem minden téren áll előrébb. Az meg hogy nem egy kategória, egy kissé túlzás szerintem. Persze nyilván gyorsabb azonos órajelen a C2D, de ez nem mindenhol jön ki.
Például renderelésnél annyira nem kell szégynlősdködnie a K8-nak: [link]"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest