- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nálam is ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy chrome-nál, amennyiben belepörgetek a felvételbe egy darabig ok, ill. az akadozva lejátszott részlet is bír folyamatos lenni, ha visszapörgetek.
Az HBO go-val a kezdetek óta 1000+1000 probléma van. Problémája van sokaknak böngészőből is, de még többnek az applikációval. Biztos kevés az a pár ezer forintos bevétel/előfizető, s nincs rá pénzhogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.
Ovika köszi, ezt tudtam, csak azt gondoltam, hogy te is max. az üresjárási időt szeretnéd átállítani. Nekem ez így még nem megoldás, mert azért azt nem bánnám, ha kb. 10 perc után leállna. A frissítési pack, amit linkeltem egyébként nem hozott változást, ugyanúgy nincs erre vonatkozó rész az energiagazdálkodási beállításokban. Mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest