Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Moonline. #315 üzenetére
Szval kozel 4500 rpmen tud porogni ez a huto? (Mert annak a 30%a az 1500)
Allitottam mar nem egy fan-curveot mas kartyakon, nalam ez egyertelmu valami bugnak tunik. Olyan mintha beragadna neki valami. 40C on is ennyi, 65Con is ennyi (ott mar 50%ra volt allitva)
Jatekok alatt is fura mert elv 100% kozeli a usage, megiscsak 120w-ot mutat fogyasztasban.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Moonline. #313 üzenetére
Azert vannak erdekes anomaliak..
Beallitottam hasonlora a ventiket mint te, erre fogta magat es mar idle is elkezdte tekerni 1400rpmen, vissza is hult a gpu 33Cra memoria 35Cre. Igy inditottam ghost of tsusimat, ott 48Cig melegedett a cucc (venti piszkalas elott 65) de a ventit emeli 1800 rpmre. (Es meg igyis halk)
Lehet az afterburner kavar be? (Csak a monitorozas miatt raktam fel). Vagy szoftveresen meg mindig ilyen gatya ez a cucc?
Illetve idle is maxon jaratja a ramokat, ami szinten fura.
Maga a teljesitmeny meglepoen pofás, foleg ezert az árért.
-
ggbuffon1897
őstag
-
Nirvatti
tag
válasz
Moonline. #197 üzenetére
Igen, pont ma találtam ki, hogy milyen procira frissítek a kártya miatt, ezért ment még az időhúzás részemről.
Viszont akkor kérdezem halkan, hogy az Alzás Intel B580 ára így nem nagy lutri?
Igen, az világos, hogy az előrendelési ár garantált, de ez akkor inkább már valószínűleg drágább lehet már csak?
Más gyártók mivel jöhetnek, ami többet adhat? <- Nekem pont tetszik a 2 ventis kialakítás, nem férne be 3 ventis kiadás pl., házat (és egyebet) pedig nem cserélnék.Le tudnám húzni pár ezer forinttal, szóval még mindig kijönne 125 eFt környékére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest