Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az alap tévétunerek mind így működnek. én úgy értettem, hogy ez integrált tuner... ezek szerint mégse. tehát a tuner audio out-ját a hangkártya line-in-jébe kell dugni.
a felvételkori hangosodás és torzítás oka lehet az, hogy onnantól kezdve 2 hangot hallassz: az eredeti tévékártyás hangot, meg az épp felvett cucc hangját. a keverőben vedd le, és hátha.
de innentől kezdve [link], kiemelt téma, ezt zárom.
mod: eredetileg laptopot olvastam alaplap helyett... ha rendesen olvastam volna, akkor az 1. hsz-omban benne lett volna a link. -
Dreft
csendes tag
Jó reggelt!
Sajnos semmiféle belső bemenete nincs.
Csak 1 audios csatlakozót találtam 9 tűs, és a következők voltak mellé írva
bal: jobb:
1:port1L 2:Ground
3:port1R 4
resence#
5
ort2R 6:Sence1_Ret
7:Sense_send Key(no pin)
9
ort2L 10:Sense2_ret
Esetleg ez tudni hogy mi lehet? Talán valami külső csatlakozó 5.1-nez?
A hangot csak úgy sikerült megoldani hogy 3,6Jack(line in)---4 tűs(Tv tuner) csatlakozójú kábelt gyártottam.
Így most jó, bár ha rányomok a felvétel gombra akkor felhangosodik és torzít a hangszóró, de viszont jól veszi fel.
Ez mi lehet?
-
ngabor2
nagyúr
van rajta egyáltalán aux bemenet? mert a legtöbb, általam nézegetett laptopon nem volt, csak mikrofon bemenet... ha nincs, akkor felesleges keresni.
bár ha integrált, akkor valszeg illene mennie.
(mivel nem találtam olyan topikot, ahol érdemes lenne feltenni a kérdést, ezért egyelőre nem zárom a topikot. ha lesz olyan, akkor ott úgyis könnyebben tudnak segíteni. azért egy próbát az azonnali kérdések órájában megér.) -
Dreft
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem egy Intel Lemont DP965LT alaplapom van és lenne a gépben egy Leadtech TV tuner, de sajnos nem tudok hangot varázsolni bele, mert az alaplaon nem sikerült megtalálni az AUX bemenetet. Próbáltam keresni a kézikönyvét az Intel honlapon de nem sikerült megtalálni. Ha esetleg ebben tudna valaki segíteni megköszönném!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 32 GB (2x16) MT Micron DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Kingston 2x8GB DDR4 2666MHz HyperX Predator
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
resence#