Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Van egy Inew V3-am, aminek az akkuja nem veszi fel a töltést. Már több, mint egy éve nem használom. Ha számítógéphez csatlakoztatom, akkor az lát valami MTK eszközt az USB porton. Eladható ez még alkatrésznek valamennyiért?
-
didros
senior tag
Milyen az akkuidő ezzel az új kitkat rommal?
-
didros
senior tag
Jól rám ijesztettetek ezzel a tömeges kijelző-leválással... lehet tudni, hogy mi az oka neki? Sokat játszottatok a telefonnal és túlmelegedett vagy érte a nap a kocsiban?
-
didros
senior tag
Az Aliexpresszről 2 hét alatt megérkezett a barnás színű szilikontok! 2,70 dollár volt.
Nagyon jó cucc, megváltás a gagyi, fehér gyári tok után, ajánlom mindenki figyelmébe! -
didros
senior tag
Mi történik akkor, ha engedélyezem az adatkapcsolatot, viszont a 3G-t nem? Akkor kellene lennie valami minimális mobil adatforgalomnak ugye? Ami esetleg elég lenne a gmail, traffihunter frissítésre... vagy nem?
-
didros
senior tag
ha CWM-ből feltelepítem a Tsunami romot, annak is megvan az a veszélye, hogy elvesztem az imei számot?
Jókat írnak erről a romról, kipróbálnám. -
didros
senior tag
Ha számítógép USB portjára csatlakoztatom a telefont, akkor kb. 15 perc alatt felmegy a töltés 20%-ról 100%-ra. Legalábbis így mutatja.
Ilyenkor mi történik a háttérben, valóban le is állítja a töltést, vagy azért tölt tovább, csak a %-ot mutatja rosszul? Az aggaszt, hogy a piros led is kialszik, mikor a töltöttség eléri a 100%-ot.. -
didros
senior tag
Csak a statisztika miatt megemlítem, hogy nálam sem sem megy egyszerre a 3G és a telefonos kapcsolat.
1.0.5-ös rommal sem ment és most az 1.0.8-al sem. Kártyát még nem cseréltem, mert különösebben nem zavar a dolog, szinte sohasem használom az adatkapcsolatot. Azért egy jó angolos tényleg összefoglalhatná a problémát és a fórum nevében elküldhetné az igényt a gyártó felé. Hátha lenne valami foganatja.. -
didros
senior tag
Ti a flip tokból kivágtátok a műanyag ablakot? Nem igazán érzékeli azon keresztül az érintést, így eléggé körülményes a hívás "felvétele" és befejezése, mert mindig nyitogatom hozzá a tokot.
-
didros
senior tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Azt mondod, hogy a 3G kikapcsolása mellett sem tudsz hívást kezdeményezni? (Pontosabban nem jön létre a telefonos kapcsolat?)
Banális feltevés, de én az elején a teljes adatkapcsolatot lőttem ki és nem a 3G-t külön. Az úgy nem jó! Nem így csináltad Te is véletlenül??
Amúgy meg ha a Telenornál ingyenesen kicserélteted a sim kártyát újra, akkor állítólag működik 3G-vel is. -
didros
senior tag
Én is tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal! Mixeshopból jött a közös rendelés keretében.
850/2100-as verzió eredetileg 1.0.5 firmware volt rajta, amit frissítettem 1.0.8-ra pontosan ez a leírás alapján:
◄iNew-V3-1-0-8-rooted-Pre-installed-CWM-► - Szerintem ez a legjobb eddig. Mivel CWM-et is tartalmaz és 1 kattintással rootolható is CWM-ből.
Lila folt nincs a kijelzőn, és minden tökéletesen üzemel kivéve a GPS-t. Azonban én azt amúgy sem használnám, max. évente két alkalommal. Megvárom míg lesz egy gps-fix update ehhez a romhoz.(Lehet, hogy csak várnom kellene nekem is ~20 percet a GPS jelre első alkalommal, még nem próbáltam)
-
-
didros
senior tag
Láttátok már? [link]
-
didros
senior tag
Hol találom az USB debugging módot? Nekem nincsenek "fejlesztői lehetőségek" a beállítások menüben...
-
didros
senior tag
válasz
lavjaman007
üzenetére
Többnapos folyóvízi pecázáshoz egy okostelefon lenne az utolsó dolog, amit magammal vinnék..

-
didros
senior tag
Ha video lejátszáskor (MX Player) becsukjátok a tokot, akkor nektek is újraindul a telefon? (1.0.5)
-
didros
senior tag
-
didros
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Akkor is csak 86%-ig tölt ha kikapcsolt állapotban töltöd? Én így töltöm és felmegy 100%-ra. Viszont az első 15% zuhanórepülésben megy le, az is igaz. De így is kibír 4 és fél órát bekapcsolt képernyővel (automata módban) ez nekem több mint elég egy napra.
-
didros
senior tag
Hol lehet kikapcsolni a telefonos kapcsolat létrejöttét jelző rezgést??
-
didros
senior tag
A ti telefonotok hangszórója is berezonál? Most hogy már többet is használtam a készüléket telefonhívásra, határozottan hallható ez a fémes rezonancia. Főleg akkor amikor kicseng a hívott félnél, de beszélgetés közben is megmarad. Egyedi hiba lehet ez a telefonomon vagy sem? Meg lehet szüntetni valahogyan?
(Korábban egy Xperia J-m volt, emlékeim szerint abban szebben, tisztábban hallottam a beszédhangokat.) -
didros
senior tag
Köszi! Egyébként teljesen elégedett vagyok a készülékkel egyelőre. Nem vagyok hardcore felhasználó, ezért nem is frissítem a firmware-t (1.0.5) hacsak nem valami nagyon kritikus hibát találok.
Holnap GPS teszt, az eddig kimaradt.
A kijelzőn egy enyhe bevilágítás alulról (sötét háttérnél látszik) illetve egy kicsit rezgős, fémes dobozhang a hangszórón gondolom normális jelenség, ugye?
-
didros
senior tag
Az én telefonom is megérkezett ma RVR400 fórumtársnak köszönhetően.

Jól látom, hogy a kijelzőn gyárilag van egy védőfólia? (A feliratos matrica alatt) Tehát a dobozban található fóliát eltehetem tartalékba? -
didros
senior tag
Nem tudom volt-e már róla szó, de fülhallgatón milyen minőségű zenelejátszásra képes a telefon? Persze nem a gyári fülessel gondoltam, hanem valami jobbal. Nagyon elmarad egy itthon is kapható Samsung-tól vagy Sony-tól?
-
didros
senior tag
Szia! Tudsz valamit arról, hogy a Mixeshop nem küld Lenovo telefont EUEXP1 szállítással? Egy kollégám akart rendelni K900-ast fizetett paypallel, most meg megy a huzavona, mert csak DHL-el lennének hajlandóak elküldeni...
Köszi!
-
didros
senior tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Annyira talán nem is bánnám a kisebb romot, ha mellette valóban csak javítások lennének még a telefonon Akku, stabilitás.. Csak sajnos nem jellemző a kínaiakra, hogy egy második gyártási szériában javított terméket dobnak piacra. Inkább olcsósítanak még rajta amit tudnak.
-
didros
senior tag
Heccből rákérdeztem egy aliexpresses eladótól.
Válasz:
hello dear, i haven't got the news from our suppliers now, and now the phone is out of stock, tomorrow we will get the new supply, will check the phone to see whether it changed or not
Viszont csak lehet valami igazság ebben a holnapi szállításban... -
didros
senior tag
Mai hír az egyik telefonos fórumon:
Someone on an other forum (Dutch) tries to order an iNew v3 via Aliexpress, but the selller said he couldn't deliver it.
Here is the reason why:
Quote:
Hello my friend,
do you accept the new V3 2014 with 1G ram and 4G rom with a 16G tf card, it support NFC and OTG and it is more stable,
The old V3 was stopped selling because of its battery and screen problem.
If you accept we can send today.His product information is not updated yet but probably there will be some fixes for our iNew in a new batch.
Érdekes, nem? Vagy csak valami hamisítványt akarnak rásózni az ürgére...
-
didros
senior tag
Az a gyanúm, hogy a legtöbb webshopban most készlethiány van ebből a telefonból. A gyárban meg éppen gőzerővel dobálják össze az új készülékeket, hogy ki tudják elégíteni a megrendeléseket.

-
didros
senior tag
Még csak a felénél járok, de ez bizony egy érdekes topik!
-
didros
senior tag
Számítógép USB portjára csatlakoztatva kb. mennyi idő alatt töltődik fel teljesen az akkumulátor?
Más telefonoknál azt tapasztaltam, hogy jót tesz neki a kisebb árammal (0,5A) való lassabb töltés. Hátha ennél is beválna majd. -
didros
senior tag
Mi a különbség V3 és V3-E típusú készülékek között?

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenkor mi történik a háttérben, valóban le is állítja a töltést, vagy azért tölt tovább, csak a %-ot mutatja rosszul? Az aggaszt, hogy a piros led is kialszik, mikor a töltöttség eléri a 100%-ot..