Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69 #5109 üzenetére
dehát ezt már megírtam korábban: feltettem az 1.1.5-re (majdnem ua mint az 1.1.1) az etc/firmware-t az 1.0.6-ból, reseteltem és ugyan 900-as lett DE nem ment a telenor.
Ha jól értettem RVR400 is csak ennyit tett (ugye?) és ez hozta neki a Voda 900-as netet. Ekkor írtam, hogy szerintem nem a modem fájl csere a lényeg.
Tények és következtetések:
1. Ha jótelenoros 1.0.6-ra rátöltesz másik systemet, reset nélkül akkor jó a telenor. Következtetés: nem a system-ben van a megoldás.
2. Ha kicserélgeted a modem fájlokat bármelyikben, akkor a freki változik ugyan de a telenor képesség az nem változik. Következtetés: nem a modem fájlokban van a megoldás, sem azokkal összefüggésben nincs.
3. Ha egy rossztelenoros romra visszatöltöd egy jótelenoros data-t, akkor megint jó a telenor (na ebben nem vagyok biztos, de mintha Janek kolléga tett voilna egy ilyen tesztet)Tehát valami olyan okozza a gondot ami az Android első boot-kor történik, amikor a data partíciót feltölti. Tehát valami rendszer beállítás. Na de ezt meg gondolom a system alapján teszi meg...
Keeperv kolléga? Mi a véleményed?
Vagy esetleg más partíción van a megoldás: kernel és társai... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest