Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Köszi szépen a megosztást!
Kicsit tartottam ettől a smartdigi romtól, mert az első változatok elég kaotikusak voltak + senki nem tud közülük angolul + az, hogy előre kérnek donation-t elég gáz, viszont ez a rom jó!
Gyors, eddig nem találkoztam komolyabb buggal, a gps jó, kb annyira mint az 1.0.8 előtti romokban volt nekem.
A telenor buggal viszont semmit sem csinál. Ha a 3G a telenoros kártyámra van állítva, akkor nem lehet telefonálni függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva az adatkapcsolat vagy sem.Ezt leszámítva tetszik a rom, bár akkor nyugodnék meg teljesen ha ezt a telenoros problémát bármelyik romnál meg lehetne oldani fájdalommentesen.
(#3182) kmarci25 válasza junkpod (#3180) üzenetére
Elvileg mágnes kapcsolgatja a flip toknál a kijelzőt, szóval van logika a dologban, bár elég furán hangzik.
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Lentebb a OS résznél az Android SDK milyen verziójú?
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
!!!Respect a megosztásért!!!....

Milyenek a tapasztalataid? Müködik rendesen?
Telenor problémát javítja ("new modem driver")? ;-)
Mégegyszer THX!!! -
tepimartin
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Mik a tapasztalataid vele? Tényleg a 4.4.2-es android fut rajta? GPS könnyen talál jelet? Akku időbe többet vagy kevesebbet bír? Vannak ismert hibái a rendszernek? Ha meggyőző akkor én tuti felrakom. Már így is alig vártam a 4.4-et.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest