Új hozzászólás Aktív témák
-
elektro
aktív tag
hali
egy olyan problémám van az incd-vel ,hogy amikor indul a gép akkor kiírja hogy incd api nem tölthető be,ha valaki talizott ilyen hibával légyszi írja meg mitől van.
köszi -
Imy
veterán
Up!
-
VladimirR
nagyúr
-
Imy
veterán
Biz, hogy az InCD csinálja, mert ha leszedtem utánna nem volt semmi gondja a gépemnek, de azért egy memtestet lenyomok rajta, hátha...
de szerintem akkor is InCD..
azért jo mert ugy másolok-törlök róla ahogy csak akarok...
Ezért kllene valami más progi...
HELP! -
Male
nagyúr
Ja ezt a hibaüzenetet hibás memória is okozhatja.
-
Male
nagyúr
Az InCD-t én is leszedtem, mert össze vissza döglött. Annyi plusz melót okozott, hogy inkább normálisan írogatom a cuccokat CD/DVD-re. Korábban a PacketCD-t használtam, azzal nem volt semmi gondom, csak azt már nem fejlesztik tudtommal (DVD-t már nem tud, meg XP alatt se megy azthiszem).
-
Imy
veterán
Igen, mindenböl a legujjab van fent,
esetleg nem tud valaki olyan progit amivel az InCD-t ki lehet váltani, s tudja folytatni az InCD által irt DCD-t? -
Imy
veterán
Up
-
Imy
veterán
Senki nem használ InCD-t?
-
Imy
veterán
A következő problémám lenne...
InCD-vel állandoan ujraindul a gép, vagy leáll kékhalállal a következö hibaüzenettel:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest