Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasek
csendes tag
Sziasztok!
Nekem abban kéne segítség, hogy hol lehet azt beállítani, ha újratervezés van pl: egy körforgalomban rossz helyen mentem ki akkor fordítson vissza az utcában ha lehetséges és ne vigyen el egy 5 km-es kerülőre. Egyik nap ezt tapsztaltam, amikor ismerős helyen próbálgattam a gps-t hogy nem fordított vissza (pedig lett volna rá lehetőség) hanem inkább bevitt volna a város központjába, hogy ott forduljak vissza egy lámpás kereszteződésnél. Erre van megoldás?
-
Tomasek
csendes tag
válasz kockazatos #7295 üzenetére
Nem használok skint. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alapdologhoz külön skin kéne. Ez a lehetőség melyik skinbe érhető el, és azt honnan tudnám leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
Tomasek
csendes tag
válasz kockazatos #7295 üzenetére
GJ-AK v3.9.0 zz2 silver (480×272) skint használom( kb 1 órája ), de "megfordulás tiltás!" menüpontot ebben nem találok. Ötlet?
-
Tomasek
csendes tag
válasz kockazatos #7306 üzenetére
Megmondom őszintén "élesben" nem próbáltam ki. Majd holnap kiderül. Azért köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal!
-
Tomasek
csendes tag
Én kivettem a
ui_igo9/common/ui/customized.lua 10-11. sor
START_APPLICATION("utility/esc.exe","")
sc_CalibrateScreen()sorokat ahogy Szanyo mondta, és így indításnál nem kell kalibrálni. Nagyon jó skin! Csak így tovább!
-
Tomasek
csendes tag
Navigációnál mennyire számít a 800x480-as felbontás? Jelenleg nekem egy 480*272-es felbontású gps-em van. A gps-t csak navigációra hsználom! Csak ezért szerintetek érdemes cserélni?
-
Tomasek
csendes tag
Visszaolvasgattam de nem találtam konkrét választ. Az fpa : "Pontszerű címek" mire jó?
-
Tomasek
csendes tag
Azt lehet tudni, hogy melyik a legfrissebb branding.zip? Vagy ez frissül egyáltalán? Jelenleg nekem egy 7 mb-os file van.
[ Szerkesztve ]
-
Tomasek
csendes tag
Sziasztok!
Volt alkalmam 1 hétig Horvátországban tesztelni a Primo 1.2-t. Hát elég érdekes tapsztalatokat szereztem. A Primot 800*480-as felbontásban Szanyo skin-ét használtam egy elterjedt készüléken (a nevében van W és HD is ) Többször tapasztaltam, hogy pl Esztike mondja, hogy fordulj jobbra, én jobbra fordulok ahol ő mondja mégis újratervezést csinál. (ez pl. egy olyan kereszteződés volt ahol semmiképp nem lehetett eltévszteni az irányt). Továbbá a kijelölt útvonalon haladtam az út vonalvezetésének megfelelően, és azt vettem észre, hogy a kijelzőn a nyíl nem az úton hanem az út mellett párhuzamosan a "szántóföldön", majd a következő irányváltoztatáskor hirtelen visszaugrott az útra.(a legújabb TopMap térképet "Croatia_83Navigo_2011.03_110422" használtam, és amin haladtam nos az nem tűnt egy nem rég átadott útvonalnak). Az autópályán nem volt gond, de ott elég nehéz eltévedni . Hát röviden ennyi...
-
Tomasek
csendes tag
Nézegettem a primoban a beállításokat, egy-két dolog nem tiszta :
-megfordulás tiltása (ez azt jelenti, hogy inkább elvisz egy nagyobb kerülőre mint, hogy
ha lehetséges akkor visszafordítson?)-pozíció mentése (milyen pozíciót ment?)
-automatikus újratervezés (ha pl elrontom a lekanyarodást, akkor nem tervez új útvonalat,
vagy ez pontosan mit takar?)-NMEA mentése?
Bocs ha némelyik kérdés láma, de a "barátom a google" nem igazán tudta pontosan megválaszoni a kérdéseimet.
[ Szerkesztve ]
-
Tomasek
csendes tag
Lenne egy problém amit nem tudok kikapcsolni. Ha talál GPS jelet akkor kiirja, hogy "belépett ebbe az országba.. meg akarja tekinteni az ország információit". Ezt minden bakpcsolásnál, amikor gps jelet talál eljátsza.
Ezt hol tudom kikapcsolni, vagy a sys-ből kéne kitörölnöm valamit?
-
Tomasek
csendes tag
9128 sz. hozzászólásomra valakinek esetleg van ötlete?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 5G 8/256 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 12 Pro + 5G 8/256GB /// Újeszerű // Áfás Számla
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest