- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valóban fontos adatokról van szó, akkor mi más jöhet szóba? Elküldöd havonta a mentéseket a kanadai nénikédnek légipostán? Ha csak privát, de jó lenne megőrizni (ha baj van, akkor meg inkább had vesszen), akkor lehet próbálkozni otthon is (ahogy én is teszem !!!).
És ne mond, hogy pl Hajdú-Biharban nem tör ki a vulkán, nem lesz tsunami, nem rohanják le arománokoroszok, mert azért látjuk a hírekből, hogy sajnos sokminden megeshet, pl a szomszédban (sőt kettőben is, mert a szerbeknél is kitört a parasztlázadás).Ez a melyik ujjadba harapj probléma inkább (mint a legtöbb műszaki probléma), mint hogy határozottan ki lehessen állni egyik vagy másik megoldás mellett.
Erről amúgy eszembe jutott a Magyarósi Csaba, aki a pincestúdióban tart adatokat, minden tiszteletem az övé, de oda bármikor bejöhet a víz VPN helyett inkább Cloud tárhelyet kellene reklámoznia
. Egy másik sztori, meg amikor be is tört és a Kürt mentett ilyen vinyókat, amik úsztak a szennyvízben, megjegyezték, hogy jó volt a szűrése a winyóknak, mert szép átlátszó nem optikailag piszkos víz volt mára HDD-ken belül
-
Solar Eclips
tag
Kimarad a képletből mennyi áramot eszik az a 4TB és magában egy hdd kevés minimum egy nas is kell hozzá.
plussz ugye ha te bérelsz 4TB az inkább 8 mert van biztonsagi mentesuk (tudom nem biztos higy a duplája de te ezt csak igy tudnád otthon megoldani) mert valojaban neked 2x 4TB nas kene otthon. Szoval valojaban otthon ezt nem is tudod megoldani gazdasagosan. -
Egon
nagyúr
Szerintem sarkítasz kicsit.
Először is, ennél vannak jóval olcsóbb szolgáltatások, pl. backblaze. Ott egy 2 TB-os vinyó árát fizeted kb. évente. Másrészt azt a vinyót bele is kell tenni valamibe, amiben működik, pláne ha egyszerre több eszközről is el szeretnéd érni az adataid. Harmadszor, a vinyók meg az eszközök fogyasztanak is ám, 7/24 hosszú távon nem teljesen elhanyagolható összeget; meg adott esetben tönkre is mennek X év után. Jah, és zajuk is van. Negyedszer, ha mondjuk leég a lakásod vagy betörnek és ellopják a NAS-t, netalántán beszívsz egy zsarolóvírust, akkor kakukk, a felhős szolgáltatónak jó eséllyel lesz mentése.
Ettől még én is lokálisan tárolok mindent is, de azért igenis vannak érvek a felhő mellett (pontosabban a lokális tárolás ellen) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest