Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
guest
veterán
Üdv!
Véleményem szerint az irót tedd ást Sec. Master-nek, az olvasót pedig Sec Slave-nek. A két HDD maradhat a Primary IDE csatornán.
Amire érdemes odafigyelni, hogy (bár nem írtad, hogy milyen op rendszert használsz) a Win2k alapértelemzésben nem kapcsolja be az UDMA támogatást a CD/DVD meghajtókra. Így a cd írókra sem.
Nekem Abit KT7A Udma 100-as alaplappal, Philips 16/10/40-es íróval, 48x-os Sony CD-rom és IBM winchesterrel (5400 RPM, 40 GB, UDMA 100) Win 2k alatt Nero 5.5-ös íróprogrammal 1 darab lemezt sikerült (több 100-ból nem rossz arány :-) ) elrontani, azt is csak azért, mert írás közben aszontam neki hogy ''Scan for hardware changes'' :-)
Szerintem ezekkel mennie kell.....
Chronic
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest