- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz LamerGyuri #82050 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy Thinkpad R52-es notim első tulaja vagyok!
Felraktam a Windows Vista Sp2 - őt!
Sajnos a Thinkpad ultranav driver (a legfrissebb ami lenovo oldalán is fent van vistához) nem települ fel azt irj ki a végén hogy installed failed és ennyi volt....
XP és Win7 esetében működik!
Nem tudom hogy valaki találkozott ehhez hasonlóval? vagy van valami trükk a driverek telepítései sorrendjében?
üdv. Andrew
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy ThinkPad Advanced Dock (Model # 250310U) az működik az R52-essemmel??
Ez az a dokkoló amiben van pci expressz slot.......Előre is köszönöm a választ vagy segítséget akinek esetleg működne
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem hogy valaki használ átalakító adaptert (Sata to IDE) thinkpad R52, T42-ben stb.........????
Ezt használnám:
Működésileg tudom hogy mükszik, inkább arra lennék kíváncsi hogy ezzel megoldással
a fém házas 2.5" SSD is belefog férni?????Egy úriember a thinkpadforum.com oldalán sikeresen megoldotta!!!
LINK:
Csak neki mezei nyáklap van benne fém ház nélkül.........Hát én inkább fém házast tennék bele........és ő is ugyanezt az adaptert használja (adapter Sintech JMicron)
Előre köszi a válaszokért.........
ÜDV. AndreW
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy R52-es gépem, benne egy Intel M780 procival!
Szeretném ha hűvösebb lenne a proci! Tudom hogy ez egy melegedős proci, mondjuk nem vészes max 71-76 fokra megy fel 100%-os terheltség alatt!
Kérdésem az lenne hogy milyen voltage progit tudtok ajánlani amivel lejjebb lehet venni a feszkót? vagy menniy is azaz amennyi amivel minimum működik még?
Üdv.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Beleszeretnék rakni egy Samsung SpinPoint M5P 160GB (HM160HC) vinyót
egy R52-es be!Az lenne kérdésem hogy a Thinkvantage Active protection system úgyan úgy működni fog???
üdv
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
R52-esben ki lehet mondjuk valahogy kapcsolni hogy ne töltse az akksit?
Lehet buta kérdés nem rég lettem Thinkpad tulaj, meg úgy laptop se volt még nekem!
Üdv
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy R52-es csoda gépem!
Beleraktam egy M780 Dothan procit nagyon jól hasít! 80 Fokra felmegy terhelve!
Tudtok valami nagyom jó hővezető pasztát ajánlani????......Mert eddig a sima olcsó 250 ft-ossal próbálkoztam......
-
Andrewhouse
aktív tag
Mondjuk terhelve 72 foknál nem megy fentebb.......
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy R52-es csoda gépem!
Beleraktam egy M780 Dothan procit nagyon jól hasít!
Kérdésem hogy az Aida64 legújabb verzióban azt írja 68 Fok nál van alapállapotban!
Ennél a dothan magnál ez nornális?
üdv.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem hogy van egy Lenovo R52-es notebook-om, leszeretném venni a billentyűzet melletti keretet(vagyis a felső keret) de a hátsó 3 csavart ami a kijelző felőli résznél (vagyis alul) nem tudom kicsavarni a csavart! Elrontatni meg nem akarom
Tudok ajánlani egy olyan csavar húzót amivel tényleg biztonságosan ki tudom csavarni? vagy valamilyen csavarhúzó szerettet...procit akarok cserélni benne...azért kellene szét szednem!
Üdv.
-
Andrewhouse
aktív tag
De jó köszi
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy R52 es csodagépem!
Az lenne a kérdésem hogy tennék bele 2 gb ramot! Ügyebár max ennyit támogat és csa ddr2 533mhz modult max!
A kérdés: hogy Kingston KVR667D2S5 típusú 667mhz fog üzemelni benne 533 MHZ en elvileg azt mondták igen?!?! (kettő 1gb modult raknék bele)
Üdv. András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Garis Lenovo Legion 5 Ryzen 5 Rtx 3050Ti laptop notebook 15ARH7
- EXP GDC Egpu express card csatlakozóval
- Eladó Acer Nitro 5 AN515-58 Obsidian Black Gaming Laptop
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Dell Precision 7740 17" Xeon E-2286M cpu, 64GB RAM, 2x1TB SSD, Nvidia Quatro RTX 5000 16GB GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest