- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
timer32
csendes tag
válasz
SMartin-HU #96191 üzenetére
Szia!
Én nemrég ruháztam be egy T450-be, és eddig nagyon nem bántam meg! Még én is ismerkedem vele, meg ízlelgetem, de eddig bejön (ezért is fordulnak elő tőlem néha amatőr kérdések itt a fórumon, de a nagyon alapokra van,hogy válasz sem jön).
T440S-nek egy memória slotja van (4GB integrált), és bár azt is szép nagyra lehet növelni, a T450 esetében ez még jobb a két slot miatt. De úgy is nézhetjük, hogy a T440S-t egy 8GB-os bővítéssel csak 12 gigáig húzza az ember, míg a T450 már 16-tal fog rendelkezni. (Mivel nekem nincs pénzem egy vagy akár két 16GB-os ramra, ezért inkább így közelítettem meg.)
Az X1-nek nem cserélhető az akkumulátora, már ha fontos ez neked. Szerintem egy Thinkpadnél nem utolsó. Vettem ehhez az új masinámhoz egy 72Wh-s akkut, amivel bírja elég rendesen, de ugyanez van T440S-hez is.
A T450 készülék esetleg kijelzővel lehet szegényesebb, attól függően, hogy milyenre van lehetőséged. Nekem a legkisebb, HD paneles jutott, és biztos jobb lenne egy HD+ vagy egy ennél is komolyabb FullHD IPS, szerintem ez a meglévő sem annyira gáz, legalább nem fogyaszt sokat (bár a fogyasztásról nincsenek forrásaim, illetve max a távolabbi jövőben, ha nem váltom le a gépet, képernyőt cseréltetek). De a profibbak biztos azt fogják ajánlani, hogy válassz HD+ kijelzőset, talán még én is tovább kereshettem volna, de egy szinte új gépet szereztem, ezért nem panaszkodom. FullHD-s legjobb tudomásom szerint a sima T450-ben nem volt opció.
Nem tudom, hogy milyen szempontból van lehetőséged választani, de még egy dolog T450 mellett: nagyobb eséllyel foghatsz ki garanciás gépet. + Újabb is, a processzor is jobb egy generációval. -
donjohnson
addikt
válasz
SMartin-HU #96191 üzenetére
t450, mert újabb, mint a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo Loq 1 hónapos csak kipróbált Gamer gép 2028-ig Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest