- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
jani0114
üzenetére
Szia!
Kifogom próbálni,mert csak felvillan a led a web kameránál és utána,össze omlik a vlc media player.
Más: kérdeztem már de most újra megteszem hátha most valaki tudja a
választ.Nekem Intel 5300 wifi kártya van,cseréltem komplett fedlapot lcd panelel együtt,és nem három csatlakozás ment a wifi kártya felé csak 2 rá dugtam és működik így is a wifi van jelensége?A 2-3 csatlakozásnak ls hogy melyik vezetéket hova teszem vissza a wifi kártyán?Vettem 3G modemet is a "új" panelen megvan a kivezetés de nem tudom,hogyan tegyem be és hova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

választ.Nekem Intel 5300 wifi kártya van,cseréltem komplett fedlapot lcd panelel együtt,és nem három csatlakozás ment a wifi kártya felé csak 2 rá dugtam és működik így is a wifi van jelensége?A 2-3 csatlakozásnak ls hogy melyik vezetéket hova teszem vissza a wifi kártyán?Vettem 3G modemet is a "új" panelen megvan a kivezetés de nem tudom,hogyan tegyem be és hova.