Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
válasz
Ben Cseng
üzenetére
Maradjunk annyiba hogy a PAT tuningnál kikapcsol:)
IC7:Ciki lehetett tuningolásnál mert nem a del t kel nyomogatni az előző beállítások betöltéséhez hanem az insertet:o, és elég 1cer megnyomni máris belép valamit nagyon elbaltáztál hogy kétszer kelet újraindítanod és del el defaultoltál:DDD.Egyébként azok hengerelt ide kábelek.PCI slot közelsége nem vészes.Zalmannt én nem veszek rá mert engem ennek a hanglya nem zavar és ezzel az nb-hűtővel meg vagyok elégedve:)Mellesleg le is lehet csavarni az nb hűtőt de mnid1.a nem tunigolod akkor lecsavarhatod.Mellesleg nálam ez a lap atommegabrutál stabil.
P4P800:Mit értesz kúltúráltság alatt?
Hja és nemtom miért egy delux alaplappal kellet összehasonlítani a sima ic7et ,miért nem a mezei P4p800al:t?.
ÜDV.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest