Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Én amikor marhaságokat mér edzés közben a pulzusmérő akkor csak letörlöm az izzadságot és magához tér szinte azonnal(csuklóról is és az óráról is). Erről a jobb kezes viselésről még nem hallottam de kipróbálom,köszi a tippet. GPS ahogy írod frissíteni kell akkor nincs gond. Megítélése változó (nem mintha érdekelne ,mert nekem tetszik) volt aki legagyizta volt aki apple watchnak nézte és rögtön huha.. Én nagyon megszerettem elég stabil a BT része szinte sohasem marad ki értesítés. Én Miband2-ről váltottam ahoz képest nem érzem rosszabbnak a alvásfigyelést sem. A magyar készített számlapok szerintem bőven jók, informatívak, tényleg néha választani is nehéz melyik legyen.
Ezért a 20-ért tudja ami kell , úgy érzem megérte az összes ráköltött forintját. -
dugesz77
őstag
válasz
D4rkm4n #6830 üzenetére
Én ezt hordom már hetek óta és nagyon bevált. Szinte nem is érezni ,hogy a kezemen van,mert puha és jól szellőzik. Igaz valaki írta,hogy neki kipirosodott tőle a bőre nálam nincs ilyen probléma. Én a gyári szíjat nem bírtam.
-
dugesz77
őstag
Kíváncsi leszek akkor. A gyári szilikont nem bírta a kezem(még várok hozzá egy itt ajánlott szilikon azért) lehet elébe megyek a dolgoknak és kimosom már most. Eddig egy saját átalakított nato szíjat használtam hozzá azzal nem volt gondom.
-
dugesz77
őstag
Megérkezett ma a tépőzáras szíj. Köszi az ajánlást ,kényelmes , jól használhatónak tűnik
-
dugesz77
őstag
Másnál nem jött elő, hogy reggel ébresztésnél fittyet hányva az óra átállításnak (természetesen az időt normálisan mutatta) egy órával előbb ébresztett az Bip? Notify & fitness alatt volt a beállítás valószínűleg az nem követte a történteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest