Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ez a Pi ez mi is?
LTC, BCH és GRC volt eddig, ezek mellett kezdtem most el a BAT-t. Azért a ló túlsó felére sem akarok már átesni a nagy bányászgatással
Egyébként úgy látom ma is ment fel egy picit a Reward, de Reward alatt továbbra is 0-át mutat. Viszont az a gyanúm, hogy ott azért is 0, mert még kicsi is az összeg, meg írja is hogy a wallett not verified, amit csak 15 BAT-tól lehet.
-
Patrick
addikt
Nekem pl mobilon totál nem megy.
Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.
Aztán felment ennyire, de amúgy semmilyen reklámra nem kattolok, mondjuk nem nagyon van. Adblockom sincsen, csak youtubhoz.
Helyes, király!
Remélem sokáig jut... lassan 20 millió ember nem tévedhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most felment 1.13-ról 1.18-ra, megnyitottam vagy 7 új lapot, ahol behoztam azokat az oldalakat amiket most megnézek este, éjjel.