Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
A projekt folytatódott a héten. Szerdán összehegesztettem a korábban elkészült darabot a fenéklemezzel, majd az oldallapok és a hátlap is a helyére került. A fedél végül nem nyitható lesz hanem simán leszedhető mert nem akartam vacakolni a hátlap átalakításával (az I/O shieldet magába foglaló résznek a fedéllel együtt kellett volna nyílnia) meg a zsanér kialakításával. Ma hazahoztam a cuccot és rá kellett döbbennem hogy elk.rtam. Hál' isten nem nagyon, csak egy kicsit. Az I/O shield helyének kivágásakor nem számoltam az oldalfal anyagvastagságával és ugyan ezt a hibát elkövettem az alaplap rögzítőfuratainak kimérésekor is a fedélen. A megoldás szerencsére elég egyszerű, a fedél másik két oldalát kell dupla anyagvastagsággal megkurtítani és akkor a fedél nem az oldalak tetején lesz hanem becsúszik majd közéjük. A hátlapon vétettem egy nagyobb hibát is. A 8 cm-es venti helyét rossz helyre vágtam ki, még töröm a fejem hogy hogyan fogom korrigálni (nincs kedvem másikat csinálni
)Képek is lesznek amint feltöltődtek a fényképezőgép akksijai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Yettel topik
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Vicces képek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
húzta be?)