Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001 #259 üzenetére
A projekt folytatódott a héten. Szerdán összehegesztettem a korábban elkészült darabot a fenéklemezzel, majd az oldallapok és a hátlap is a helyére került. A fedél végül nem nyitható lesz hanem simán leszedhető mert nem akartam vacakolni a hátlap átalakításával (az I/O shieldet magába foglaló résznek a fedéllel együtt kellett volna nyílnia) meg a zsanér kialakításával. Ma hazahoztam a cuccot és rá kellett döbbennem hogy elk.rtam. Hál' isten nem nagyon, csak egy kicsit. Az I/O shield helyének kivágásakor nem számoltam az oldalfal anyagvastagságával és ugyan ezt a hibát elkövettem az alaplap rögzítőfuratainak kimérésekor is a fedélen. A megoldás szerencsére elég egyszerű, a fedél másik két oldalát kell dupla anyagvastagsággal megkurtítani és akkor a fedél nem az oldalak tetején lesz hanem becsúszik majd közéjük. A hátlapon vétettem egy nagyobb hibát is. A 8 cm-es venti helyét rossz helyre vágtam ki, még töröm a fejem hogy hogyan fogom korrigálni (nincs kedvem másikat csinálni
)
Képek is lesznek amint feltöltődtek a fényképezőgép akksijai.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged