- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
A gond az hogy 150ből állt meg a két gépem a nagy xeonnal meg 16 giga rammal. Nem pedig 300+ belépőnek egy darab gép amibe ilo sincs - én nem láttam sehol sem ilo-val a bemondott áron legalábbis.
Virutalizálva meg szerintem minden is fel fog rá menni továbbra is, ettől én nem tartok kicsit sem. -
ArthurShelby
addikt
Unfair vagy. A windows 11-et csak a kora miatt nem lehet föltenni rá (régi a procija és nincs benne tpm modul). De ez a hw-ek 90%-ára igaz. (És senki sem akar erre épésszel windows 11-et tenni, mert nem arra való).
Az új xpenology (6.2.4 illetve 7.0.1) szintén a kivételek közé tartozik, ráadásul hozzáértéssel fel is lehet rá tenni.
A gép egyetlen hibája, hogy nem fiatal, de elvileg ezt mindenki tudja...
Nekem egy felpimpelt xeon-os 16gb ecc ramos verzióm van 6.2.3-mas xpenology-val, és egyáltalán nem használom ki az erejét. Amit sajnálok, hogy korából adódóan nem a legenergiatakarékosabb.
Viszont nagyon kompakt, kis helyen is elfér, van benne 4+1 hdd/ssd-m.Használtan az ára még mindig irreálisan magasan van, ami valahol azért bizonyítja, hogy nem rossz gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Windows 10
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest