- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi80
csendes tag
Sziasztok,
Ha valakinek van értelmes leírása, vagy egy linkje, ahol leírják, hogy a miniDLNA-t hogyan lehet telepíteni debianra, akkor plz. küldje el nekem PM-ben, vagy ide linkelje be.
(Mediatomb-al nem tudom helyettesíteni, mert az istennek nem látja a samsung TV-m...)
Köszi, és sry az OFF-ért!!!
-
tomcsi80
csendes tag
válasz
Nagytalp #2282 üzenetére
Szia,
Nem tudom írtak-e a srácok választ az SSD-s kérdésedre (mivel még nem jutottam a topic végére.. :S), de én egyszerűen annyit csináltam, hogy az egyik meghajtó helyére bedugtam hátra a csatlakozóba... Nem feltétlen baráti a megoldás, de mivel az ssd-nek kb 0 a súlya, így leesni nem fog, rázkódni nem rázkódik a gép annyit, h kilazulna, szal ennél jobbat nem tudtam kitalálni.
Tény, hogy nem ez a tuti megoldás, de darabokra szétszedni se volt még időm a gépet, hogy megnézzem mi merre... Mondjuk nálam valószínűleg az lesz a megoldás, hogy felpakolom egy keretbe az optikai meghajtó helyére, (bár oda meg táp kell) mivel serverbe nem rakok semmi meghajtót... -
tomcsi80
csendes tag
Sziasztok,
Tulajdonos lettem jipiiii))
Viszont lenne egy kis bajom...
Freenas-t szeretnek ra feltenni, de usb-rol sehogy se tudom elerni a telepitest. Neztem a freenas oldalat, hogy mit csinaljak az usbvel, meg mit toltsek le, de amikor vegig megyunk a bootolason, ugy nez ki mintha az usbn lenne maga a rendszer... A gepben van egy 30gigas ssd, meg egy 1 terras wd green.Valaki segitsen plz, hogy usb-rol hogyan tudnek telepiteni.
Koszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest