- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyomman
aktív tag
válasz Gyomman #37998 üzenetére
Na, gyorsan meg is válaszolom magamnak a hülye kérdéseimet : 1.) Elfelejtettem particionálni a HDD maradék részét valamiért 2.) HP Client Security tökéletes a célra.
Viszont azt csak megkérdezném, hogy másoknál is (ha van itt másik 450 G2 tulaj esetleg) szinte állandó jelleggel működik a venti? Nem zavaró, mert a legalacsonyabb fokozaton teszi, csak kérdésként, mivel régi Lenovonál ez nem volt ennyire jellegzetes.
[ Szerkesztve ]
Cogito ergo sum
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy Probook 450 G2 boldog tulajdonosa. Mivel op. rendszer nélkül kértem, ezért szépen elinstallálgattam magamnak a Win7-et (egyelőre ez jött kapóra) meg a drivereket, és kb flottul működik minden. Két problémám azért lenne:
1. M.2 foglalatba került egy 128 GB-os SSD, erre raktam fel a Win7-et. Az 1 terás HDD-ből most a Windoes csak azt a kis részt látja, amin a FreeDOS van. Hogy tudom láthatóvá tenni a többi részt?
2. Felraktam a driver-t az ujjlenyomatolvasóhoz, viszont ez nem elég a használathoz Milyen szoftver ajánlott még hozzá?Cogito ergo sum
-
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Ma néztem élőben ProBook 450 G1-est (kisebb-nagyobb kutakodás után néztem ki magamnak) és eléggé meggyőzött, de van 1-2 fenntartásom, amire ha valaki tud választ azt megköszönném:
1. Az SSD-t hová érdemes cserélni inkább? Ha jól tudom a DVD lejátszó helyén "csak" SATA2-n tud menni, ami elvileg lassabb, de ez mennyire látszik meg a mindennapos használat során (értsd ez alatt nálam programindítás, virtualizáció). Illetve ha a HDD helyére teszem a HDD-t pedig a DVD lejátszó helyére, akkor 2 keretet is kell vennem hozzá? (egy az SSD-nek, egy a HDD-nek)
2. Elég jó ennek a töltő csatlakozója? Elég gagyinak tűnt ott a boltban. (bal oldalt van a csatlakozó ugye, jobb oldalt volt valahol bedugva a konnektorba és ahogy visszahajlott, hát...)
3. Melyik modellben van ujjlenyomatolvasó? Láttam 455-öset is valahol, annál volt, 450-ben azt mondták elvileg csak 1 konfigurációba raktak (ami Win8-al jár alapból, az meg nekem nagyon nem kell most).Cogito ergo sum
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HP 250 G3 N2840. 4gb ddr3 500gb Hdd (Bill. Gombhianyos) töltő nincs
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest