- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
spyduck #7757 üzenetére
Manapság már szinte nagyon kevés noti van ahol matt kijelző van, nem ez az elterjedt.Hát a kicsi akudiő se feltétlen igaz, mert nekem normál használat mellett is elment bő 2 órát. Az anyaghasználatra sem panaszkodom, egyszerüen csak vigyázni kell rá. Mig másnak a mobilja 2 hét után már olyan, hogy festék sincs rajta, nekem 1 év elteltével is még mindig makulátlan állapotú. Szóval ez erősen emberfüggő szerintem. A vinyónak a védelme az már minden hp notiba megtalálható, igy nem mondható már extrának. Ha energiatakarékos módba állítom, akkor nem is igazán melegszik, max olyan kézmeleg lesz, vagyis nem annyira hogy már égessen. De ha túlmelegedne akkor fogja magát és levág egy autómatika, azért a HP nál se olyan hülyék hogy ez miatt menjen tönkre a noti.
A nagy súly se feltétlenül igaz, ha egy normális táskába van akkor meg se igazán érzi az embert. Feltéve ha nem valami alultáplált etióp akinek 10 centi a karjának az átmérője.
A zsanérok pedig sztem tökéletesen működnek, nem lett lazább egy fokkal se mióta használom, szinte majdnem becsukott állapotnál is meg tudja tartani a kijelzőt.A pöcök egér meg számomra inkább idegesítő, mintsem hasznos. Meg még mondjuk annak a beépített 3 g modemnek se látom túl sok értelmét, mert manapság már 2ft ért hozzádvágják az usb változatot és azt könnyen lehet hordozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest