Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jégkokó

veterán

válasz spyduck #7757 üzenetére

Manapság már szinte nagyon kevés noti van ahol matt kijelző van, nem ez az elterjedt.Hát a kicsi akudiő se feltétlen igaz, mert nekem normál használat mellett is elment bő 2 órát. Az anyaghasználatra sem panaszkodom, egyszerüen csak vigyázni kell rá. Mig másnak a mobilja 2 hét után már olyan, hogy festék sincs rajta, nekem 1 év elteltével is még mindig makulátlan állapotú. Szóval ez erősen emberfüggő szerintem. A vinyónak a védelme az már minden hp notiba megtalálható, igy nem mondható már extrának. Ha energiatakarékos módba állítom, akkor nem is igazán melegszik, max olyan kézmeleg lesz, vagyis nem annyira hogy már égessen. De ha túlmelegedne akkor fogja magát és levág egy autómatika, azért a HP nál se olyan hülyék hogy ez miatt menjen tönkre a noti.
    A nagy súly se feltétlenül igaz, ha egy normális táskába van akkor meg se igazán érzi az embert. Feltéve ha nem valami alultáplált etióp akinek 10 centi a karjának az átmérője.
    A zsanérok pedig sztem tökéletesen működnek, nem lett lazább egy fokkal se mióta használom, szinte majdnem becsukott állapotnál is meg tudja tartani a kijelzőt.A pöcök egér meg számomra inkább idegesítő, mintsem hasznos. Meg még mondjuk annak a beépített 3 g modemnek se látom túl sok értelmét, mert manapság már 2ft ért hozzádvágják az usb változatot és azt könnyen lehet hordozni.

Új hozzászólás Aktív témák