Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
karesz501
üzenetére
6910p GH717 lett belőle. Gyönyörű és írtó minőségi.
Lassan megszokom az alacsony betekintési szögekből fakadó kellemetlenséget (alapvetően CRT-s vagyok), egyébként nagyon tetszik.
2GB RAM bővítéssel, spanyol Vista Businessel
.
A Brain Investnél a roopant kedves eladó srác lebeszélt a Vistáról, sokkal inkább a XP prof downgradet javasolta. Viszont a Vista csodaszép!
Azon gondolkozok, hogy a vinyót kicserélem egy 32GB-s SSD-re, gondolom az tovább növelé az akkuidőt + a CHS-ben láttam nagyon olcsó (15e+áfa) belő PCI Expresses HSDPA kártyát, csak azt nem tudom, hiogy a Lenovo-féle kártya megy-e a HP notiban?
Ugyanis külföldi fórumon olvastam, hogy volt olyan Sierra-chipes WWAN kártya, amit egyszerűen nem fogadott el. (valami BIOS lockot emlegetett egy szaki)Ja, és a T-mobile-os Web'n'walk stick állandóan elveszti a netet, többször is újra kellett telepíteni, hog visszakapjam a kapcsolatot. Egyenlőre nem tudod, hogy miért.
Szóval köszi a segítséget, remélem, hogy a napi használat mellett is megmarad a pozitív szájíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Pyttawrx