- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #44511 üzenetére
Volt HP Pavilion gépem, ami gyárilag hibás volt, nem adott képet. Alaplapot cserélt a szerviz, majd visszaküldte hozzám. Fél nap használat után kiderült, a csere alaplap is hibás, napi kétszer eltűnt a gépből az integrált vezetékes LAN vezérlő. Elég nehezen volt produkálható a hiba, de mikor visszatért a LAN hardver, dobott mindig a gép egy blue screen-t. Elsőre a HP nem ismerte el, hogy hibás, már nem is emlékszem, talán magát az aljzatot tartalmazó minipanelt cseréltek a gépben. Hiába küldtem a géppel kinyomtatott segédletet, hogyan produkálható a hiba, sz@rtak rá. Aztán sok sok óra telefonálgatás után újra vissza a gép a szervizbe, majd megint konzultáció a szervizesekkel, aztán végre alaplapot cseréltek újra. Azóta jó a gép. Szóval akkor Te azt állítod, hogy a HP szervize is egy kalap sz@r. Mert Én ezt nem állítom. Átlag user biztosan nem tudta volna kierőszakolni a 2. alaplapcserét. A rossz tapasztalat ellenére nem megyek a homárra blogot írni. Átlag userről meg annyit, talán egy éve írt valaki a homárra egy történetet egy notebookról, hogy hogy kicseszett vele egy bolt. Az a vicces a történetben, hogy a fele sem volt igaz amit leírt. Tudom, mert ott voltam egy méterre a történésektől, kollégám állt a pult túloldalán, és hallottam mi hogyan történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest