Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ló úr

őstag

válasz Mobildeck #43926 üzenetére

Amikben van Radeon az drágább. Enyémben a sima integrált Intel HD5500 van. Így tudok ezekkel játszani. A sima pici radeonok sem sokkal erősebbek ám tesztek szerint legalábbis a leggyengébbek az árat viszont képesek megdobni 20-30 ezerrel is. Nekem ennyit nem ért plussz 2-3 fps. Másra tökéletes. Ritkán Sony vegasozok meg Adobe studiózok azoknak segít az integrált h hamarabb végezzen a dolog. Nekem amire kell megfelelő.
    Pavilionok is műanyagok. Szerintem kb ugyan ezek más névvel. Legalábbis a hasonlóan olcsó kategóriák.
    Szerelni nem túl bonyolult. Alján van kb 8 csavar azokat kiszeded meg lepattintod az alját és annyi. Ramot ssdt oddt tudsz cserélni szabadon. Arra ügyelj h hátul a kijelző alatt a két szélen alul a gumi lábak alatt is van 2 csavar elrejtve. Videókból tudom csak én is amiket néztem a gépről mielőtt megvettem. Szóval gumilábat felhúzod. Nyugi nem jön ki és alatta ott a csavar. Marha egyszerű szerelni utána. Mindenhez hozzáférsz amit lehet cserélni.
    Nyilván nem egy probook, elitebook szóval sajnos a szerelőajtók nincsennek meg én nagy bánatomra. Mint írtam ennyi pénzért tökéletes. A winyó ami bennevan halál lassú. Ssdvel kezdj szerintem még mielőtt wint teszel rá mert megszülsz mire feláll a rendszer. A 4gb ram ha játékot nem tolsz meg elegendő. Én is ott veszem észre egyedül h bennevan a +4GB.
    Jah DDR3L kell bele. Nekem Samsung van benne azzal adták vettem bele ugxan olyat.

#mandarino Gratulálok eme értékes hozzászólásodhoz :D

• mandarino

csendes tag

válasz Mobildeck #43926 üzenetére

én vásárlásnál soha nem nézem a garancia hosszát.

Új hozzászólás Aktív témák