- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
Mobildeck
üzenetére
Amikben van Radeon az drágább. Enyémben a sima integrált Intel HD5500 van. Így tudok ezekkel játszani. A sima pici radeonok sem sokkal erősebbek ám tesztek szerint legalábbis a leggyengébbek az árat viszont képesek megdobni 20-30 ezerrel is. Nekem ennyit nem ért plussz 2-3 fps. Másra tökéletes. Ritkán Sony vegasozok meg Adobe studiózok azoknak segít az integrált h hamarabb végezzen a dolog. Nekem amire kell megfelelő.
Pavilionok is műanyagok. Szerintem kb ugyan ezek más névvel. Legalábbis a hasonlóan olcsó kategóriák.
Szerelni nem túl bonyolult. Alján van kb 8 csavar azokat kiszeded meg lepattintod az alját és annyi. Ramot ssdt oddt tudsz cserélni szabadon. Arra ügyelj h hátul a kijelző alatt a két szélen alul a gumi lábak alatt is van 2 csavar elrejtve. Videókból tudom csak én is amiket néztem a gépről mielőtt megvettem. Szóval gumilábat felhúzod. Nyugi nem jön ki és alatta ott a csavar. Marha egyszerű szerelni utána. Mindenhez hozzáférsz amit lehet cserélni.
Nyilván nem egy probook, elitebook szóval sajnos a szerelőajtók nincsennek meg én nagy bánatomra. Mint írtam ennyi pénzért tökéletes. A winyó ami bennevan halál lassú. Ssdvel kezdj szerintem még mielőtt wint teszel rá mert megszülsz mire feláll a rendszer. A 4gb ram ha játékot nem tolsz meg elegendő. Én is ott veszem észre egyedül h bennevan a +4GB.
Jah DDR3L kell bele. Nekem Samsung van benne azzal adták vettem bele ugxan olyat.#mandarino Gratulálok eme értékes hozzászólásodhoz

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx