- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
mrbego #42017 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál! Gondoltam leírom részletesen, hogy miről lenne szó. Tehát adott egy HP Pavilion 15(Star Wars ed.), aminek a "W" gombja olyan, mintha "beragadna". Igaz, hogy csak akkor, amikor az új Aliennel játszom rajta. Ez azért gondoltam megemlíteni, mert ebben a játékban kell viszonylag sokat sétálni ide-oda. Más alkalmazásnál nem sikerült előcsalnom ezt a hibát, de tény és való, hogy itt nyomom csak percekig a "W-t". Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez egy FPS-nél mennyire zavaró. Nem lehet, hogy a Windows 10-ben van valami beállítás, ami "automatizálja" a gomb lenyomását? A hiba miatt elkezdtem a magát a billentyűt is vizsgálni, és azt vettem észre, hogy már nem annyira érzékeny, mint a többi, csak akkor reagál megfelelően, ha középen nyomom, ha a sarkainál, akkor nem mindig, vagy szakaszosan. Fizikailag beragadni, nem ragad be, legalábbis úgy nem, hogy feltűnjön. Amúgy a gép nincs egy hetes, azért aggódom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest