Hirdetés
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz
zsolthee
üzenetére
Ilyen stream lejátszás közben ez nem segít. Olyan mintha "3D" órajelen befagyna, és csak akkor esik le 2D órajelre, mikor már nem az a felület az elsődleges. Azért érdekes, mert ha Adobe Flash player lenne a hibás, akkor az asztali gépem is produkálná. Sőt, szerintem sok más laptop is. De ilyen hibával még másnál nem találkoztam. Mivel Intel vga van benne, ezért monitorozni sem tudom. Nem mintha túl sok dolgot látnék belőle ilyen képzavar közepette
Szerintem holnap beadom a szervizbe. Csak sajna akkor legalább két hétig nem lesz gép a munkahelyen. Meg fog ölni az unalom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem holnap beadom a szervizbe. Csak sajna akkor legalább két hétig nem lesz gép a munkahelyen. Meg fog ölni az unalom 
Pyttawrx