Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek #37029 üzenetére
Próbálj olyan programot keresni, amihez kell a .NET 3.5-t. Telepítésnél magától lehúzza. Ha jól emlékszem a CrystalDiskMark ilyen.
-
-
válasz
Ren Hoek #37006 üzenetére
Hogy szokott-e probléma lenni a HP szervizzel? Én most szívok velük, valamivel előrébb olvasható is a történet. Azóta beszéltem velük, de leráztak, hogy továbbküldték a külföldi kollégáiknak elemzésre a log fájlokat. Én meg szobrozhatok még pár hétig sz@r géppel. Szerintem ez csak lerázós duma volt a részükről. Tiszta vicc. Szar a vezetékes hálózati vezérlő a gépben, és nem csinál vele semmit a szerviz...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ren Hoek #37005 üzenetére
(Amúgy tudom, hogy WD40 nem ajánlott, de akkor még nem tudtam ezt...tény, hogy bevált)
Holnap beszélek velük.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy HP szervízről tudtok pár infót mondani? Általában nem szokott probléma lenni? (ASUS/Acer fronton tényleg hallottam nagyon horror eseteket, és át is éltem sajnos szinte minden tech kütyümmel ami oda került...)Olyan esetleg nem lehetséges, hogy küldenek egy replacement alkatrészt, és én kicserélem itthon, a rosszat visszaküldöm? Egy ventit simán ki tudnék kapni belőle... van assembly videó, és már többször pasztáztam notikat is. Nekem ez kényelmesebb lenne, mint beadni, és gép nélkül várakozni amíg tesztelik/kicserélik/szétszedik postán dobálják stb...
HP oldalán láttam ilyen otthoni user általi javítás menüt.Szinte 100%, hogy a fan az, mert ha nem megy a venti (teljesen csendes Speed fan bug miatt 60-65 fokon) akkor 30-40 perc után sem jön elő. Másik esetben meg restart után azonnal, ha előtte "nem pihen" pár órát.
Na offolom a témát, sok lesz. Legközelebb leírom még a fejleményeket majd, hátha valakinek hasznos. Addig is köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a javaslatokat
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ren Hoek #36974 üzenetére
Szerintem hívd fel a szervizt, illetve ha webshopon keresztül rendelted akkor 14 napig indoklás nélkül visszaviheted. Nekem is volt ilyen gondom. Este a csendben nagyon idegesített.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest