Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
Aktív témák
-
VÁMpír
aktív tag
Egy ilyen nyomtatót kéne telepítenem.
Normális, hogy nem adtak hozzá se USB, se nyomtató kábelt . Egyáltalán kell ennek mindkettő? Van USB kábelem, egy Logitech MOMO-bol, nyomtatókábelem egy száz éves DeskJetből. Ez jó lesz neki? Kell neki LPT port? -
Pá
addikt
Kénytelen vagyok a saját fejemmel gondolkozni, ha már ez adatott nekem...:)
Thx, majd kipróbálom ezt a tisztítólap dolgot is, én sem tudtam róla, csak már ránézni se nagyon merek azokra a gombokra. Ha kinyomtat nekem mégegy olyan tesztoldalt én kivágom az egészet az ablakon, majd utánaugrom...:)
[Szerkesztve] -
Gee-Bee
tag
Ne a saját fejeddel gondolkozz. Van aki azért veszi meg, mert lézer, és a dzsediben is lézereztek, úgyhogy nagyon menő. Nos neki az a tény, hogy egy gombot 4-5 féle módon lehet megnyomni, az enyhén szólva magas.
Azért időnként te is nyomkodd, de sokáig (hosszú ideig) és akkor nyomtat egy tisztítólapot. Félévente érdemes és nem fogyaszt festéket...
Egyébként ezt se lehet megértetni a legtöbb felhasználóval. -
Pentax
tag
Háááááát.. Elég gyenge a felhozatal... :(
Azt hittem,hogy sokkal több user rabol rá egy ilyen ajánlatra,de ezek szerint mindenki 6800 ra vagy x800 ra gyűjt :DDD -
Pá
addikt
Tudom, ezért nem is gyanakodtam, hogy egy darab gombbal állok szemben. Amúgy a mostani számológépemen pl külön vannak a gombok(nem olyan gumibetétes), de mobilokon gyakori, hogy egy gomb van és attól függ a funkciója, hogy a jobb vagy a bal oldalát nyomd meg(tetejét vagy alját...)
-
Pá
addikt
Köszi, többet nem nyomkodom. Szóval ha nyomtatok éppen valamit akkor mindkettő cancelként funkcionál, ha meg nem csinálok semmit, akkor tesztoldalt nyom?
Hát ezt egyszerűbb lenne nekem beadni, mint azt, hogy minek kellett így megoldani, ahogy sikerült nekik. Azt én is néztem, hogy ha megnyomom az egyiket, akkor bemoccan a másik is, de nem gondoltam volna, hogy a két gomb valójában egy.
+ akkor a zöld gombon minek van az a <I> jel, ami általában a be-, kikapcsolást szokta jelezni? -
Gee-Bee
tag
A piros gomb az ''emulált cancel''. A lámereknek rakták oda, mert vsz. nehéz lenne nekik megmagyarázni, hogy a zöldet nyomják, amikor tesztoldalat akarnak, meg ha feladatot törölni akkor is. Egy switchre vannak rákötve, mert szoftveresen lekezelhető. Szóval ha nem kell ne nyomogasd, ha kell akkor meg mindegy melyiket.
-
Pentax
tag
Más hozzászólásaiban lehet ezer ilyen smiley???
Csak az ujoncoknak nem lehet semmit??
Szomorú........... :( -
Pentax
tag
Ki az a Som@??? :F
-
Pentax
tag
Amugy a matrica elvileg rajta van valahol (az eladó szerint...) deén még nem találtam meg :DDD
-
Pentax
tag
Na........
Tegnap(szombat ) délelőttt meglett a kicsike.... :))
Csinos kis darab és betongyors! :Y
10 db DVD borítót nyomtattam ujra vele, amig a bjc250 darabján 5 percig szöszmötölt,addig ez a kis csoda ennyi idő alatt az összeset kiszórta :C
Valamint az sem mindegy ,hogy az uj nyomintóval készített borítókon a legkisebb kb 2-3 mm-es betük(fekete alapon fehér betük) tűélesek és olvashatóak,amit a tintasugaras csinált,az olvashatatlan volt... :(
UGYHOGY: HP LASERJET 1010 RUUUUUUUULEZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!
:C
Egy smiley bőven elég! :((( Ne húzd ki a gyufát! - Som@ -
Flashy
veterán
nekem decemberben 2 boltban is ráragasztották, most juniusban már beledobták a zacskóba a számla mellé. majd rányomom egy üveggolyóra aztán bemutatom azt :D hozzá nem értő boltosok tudnak érdekeset művelni amikor memóriára ragasztják, a hologram fémes anyag, az IC lábai nem biztos hogy szeretik :)
-
Pá
addikt
A tényleges felbontása tényleg 600dpi, de a 1012-ben és a 1015-ben van valami ''HP felbontásfinomító technológia(Ret és FastRes)'', amivel eléri az 1200dpi-t, amúgy meg lényegtelen úgyis 600dpi+economyban fogom használni, mert ahogy írtad, drága a festék..:D Meg így is tökéletes. Engem is itthon lepett meg, hogy milyen kis aranyos designja van.
Hát, miután nyomtatott vagy 6 tesztképet felhagytam a nyomgotással...:) -
Flashy
veterán
asszem a 1012 csak a percenkénti lapok számában különbözik, felbontása 600dpi annak is. én még decemberben ilyen last minute akcióban kaptam el sulinetben, odatelefonáltam ismerőshöz boltba hogy van-e és ha van rakja el, aztán odaküldtem érte valakit. mikor itthon megláttam, csodálkoztam hogy milyen aranyos kicsi a nyomtató. meg ez a szürke design se rossz, nem a kommersz tisztabézs.
amugy nemtom, de akkor ne nyomogasd mert drága a festék :) a piros elvileg cancel gomb, a zöld meg continue szok lenni... -
Pá
addikt
Én ma vettem, de végül is 1012 lett belőle, mert a Westendes MediaMarktban már csak ilyen volt(az Óbudaiban még van 1010-es is), de ugyanaz, annyi a különbség, hogy kicsit jobb a felbontása és gyorsabb is valamivel mint a 1010.
Szerintem nagyon jó, a régi tintasugarashoz képest, nagyon halk és nagyon gyors, öröm nézni, azthinném csak beszívja a lapot és kiköpi, megfordítom és meglepődök, hogy szépen rányomtatott mindent.:)
Kicsi is, jól is néz ki, tökéletes.:)
Ja, és szépen is nyomtat, még 600dpi+economy üzemmódban is gyönyörű...
Azt mondja meg valaki, hogy ha megnyomom akár a piros x, akár a másik, fölötte lévő gombot, akkor miért nyomtat ki egy tesztoldalt egy zebrával meg valami HP-s marketingdumával? -
Pentax
tag
ennyire macerás linux alatt a nyomtatás? :F
-
taltos
senior tag
Hát figyu! :) Én jobban nem folytam bele a dologba, csupán annyira, hogy egyszer betettem a mandrakemove LIVE CD-t, és azzal ment. Egyetlen egy hibája az volt, hogy a margó (a fenti) nagyon el volt csúszva, és amikor be akartam állítani, akkor a progi állandóan kifagyott. Jobban nem tudtam utánnanézni, mert virtual file system, meg nem tudtam írni, stb.stb.stb., de képeket, meg mindent nyomtatott, csak el volt csúszva... Mellesleg CUPS-al és a LaserJet (asszem) alap driver-el ment.
Egyébként FreeBSD alatt be lehetett állítani, hogy szöveget lehessen nyomtatni, úgyhogy nem reménytelen, csak nem egyszerű... :) -
Flashy
veterán
www.tonerbolt.hu szerint eredeti új toner hozzá 12 230 Ft +áfa, ez kb 2000 oldalra elég. én 20ezerre emlékeztem, gondolom azóta elterjedt a nyomtató és lejjebb ment az ára. hasonlítsd össze a mostani költségeiddel. és add hozzá hogy lesz egy nyomtatód kvázi ingyen 2000 oldalnyi tonerrel.
-
-
-
Pá
addikt
Én is ilyet fogok venni, a nyomtatási költség meg csökkenthető, ha utántöltöd a tonert...
Amúgy, ha kicsit körülnézel a régebbi topicok között találhatsz néhányat hasonló témában, ott is tájékozódhatsz aaddig amíg bejön néhány tapasztalat. -
Flashy
veterán
a leosztott nyomtatási költsége kicsit nagy. Linux alatt asszem nem tökéletes (nem a Linux hibája...), de nem próbáltam. Win alatt működik, december óta megvan, bár sokat nem nyomtattunk vele, 150 oldalt talán. nem kell nagyon túlragozni a dolgot, egy kompakt lézernyomtató, nyomtatási minősége kifogástalan és sulinetben adják úgyhogy ingyen lesz...
-
Pentax
tag
Hi all!
Szándékomban áll venni egy HP Laserjet 1010 nyomtatót (sulinet rullz..:DD )
Véleményeket,tapasztalatokat várok pro és kontra
Előre is köszi :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest