- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
reccs
újonc
Abban segítsetek nekem légyszi, hogy milyen tokot használtok az előlapra? Rendeltem korábban több műanyag tokot, de mindegyik eltört. Szilikont keresnék, hogy ne törjön el pár hét alatt, de azt meg nem találok.
-
reccs
újonc
válasz
DonDragonka #848 üzenetére
Úgy tudom, hogy az nem garanciális, mivel az nem spéci fólia. Bármilyet feltehetsz/feltetethetsz, mint akármelyik telóra.
-
nylacika
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #850 üzenetére
Gyanítom, hogy az alacsony példányszám és a szűk vásárlói kör miatt. Aki vett, az már újonan megvette, használtan szűk a piaca...
-
Gyerekek, mitől ér használtan ennyire keveset ez a telefon? 240-250 körül látom aprón.
Decemberben vettem a Telekomtól, bőven 400 fölött. -
nylacika
aktív tag
válasz
DonDragonka #848 üzenetére
Tudtommal csak a belső kijelző fóliáját nem szabad leszedni, a külső fólia leszedhető és cserélhető. Nem garanciális.
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok, a gyári külső kijelzővédő fólia...
1. Garanciális része e a telefonnak?
2. Ha sérült én cserélhetem vagy csak szerviz?
3. Ha én cserélhetem és van már erre tapasztalat akkor mit érdemes venni rá és hol?Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat
-
nylacika
aktív tag
Üdv mindenkinek! Köszönöm mindenkinek az eddigi részvételt, segítséget a fórumban. Áttérek V3-ra, azzal folytatom... Remélem, páran ott is ott leszünk!
-
gusthy
veterán
-
-Maci-
addikt
Tegnap érkezett egy 145mb-os biztonsági frissítés.
-
DonDragonka
őstag
Válaszok sorrendben...
Van, sőt, nagyon jól testre is szabható, témázható. Állandóan jelen van.
Android 15-ben picit több részlet állítható be AOD alatt megjeleníthető üzenetek kapcsán, szerintem már kicsit sok is, de ha akarod és nem szabályozod rommá akkor minden is megjelenik.
Ha nem hiányzik a vízállóság, a kifogástalan kamera (nem rossz de p30 pro után nem az igazi), illetve a vezeték nélküli töltés akkor bőven megéri még többért is.
Hajrá... -
rtibi
tag
Sziasztok!
Z fold 4 et váltanék V2 re.Van benne normális Digitális Always on display?
Állandóan megjelenik?Nem 10 percre.Üzeneteket jelzi rendesen?
Köszi a segítséget.Amúgy már 322k ért kapható ennyiért megéri váltani szerintetek? -
surgyi
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #836 üzenetére
Hali!
Nekem nem, amire beállítom, annyira átvált. De nem akar sehol 60 alá mennisehol.
Anno előző Magic OS 8-on, levitte 10-re.
Nem értem miért gajdult meg.. -
-
surgyi
senior tag
-
nylacika
aktív tag
válasz
wandor0930 #830 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni benne!
-
surgyi
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #826 üzenetére
Szia! Nem tudom nálam mi lehet a gond. Előző android fő verziónál, amivel kézhez kaptam, nagyjából működött. Ennél még a legutóbbi frissítéssel sem "javult meg".
-
nylacika
aktív tag
válasz
wandor0930 #825 üzenetére
Ja! Bocs, a tok kitűnő, két eséséen vagyunk túl, a tokon és a telefonon is egyaránt semmi sérülés... Csak ajánlani tudom. Főleg az a legjobb benne, hogy mágneses zsanérvédő van rajta.
-
-
nylacika
aktív tag
válasz
wandor0930 #823 üzenetére
Nálam semmi változás sincs, akku talán hangyányit kevesebbet bír.
-
surgyi
senior tag
Szia! Jelenleg még nem tudok érdemben nyilatkozni,mert nincs napi szinten használva. Másod telefon szerepben van, de szerintem annak ellenére hogy a pár napja érkezett frissítés sem oldotta meg az adaptív képernyő frissítés problémát (szinte folyamatosan 120Hz, néha vált le 60Hz), egész jól bírja az akku.
-
nylacika
aktív tag
Jött frissítés, 1,2 GB. Benne vannak új AI funkciók. Sajna a tolmácsolásban nincs magyar nyelv, sőt, szerintem eléggé korlátozott a nyelvek száma...
-
hito
nagyúr
Köszönöm az infókat! Közben volt olyan kedves egy tulaj és megnézte. A telefotó kamerával készített fájlok sajnos 5-6MP-esek és 4k60fps-ben valószínűleg a főkamerát használja digitális nagyítással. Ez utóbbi nem biztos.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tulajoktól kérdezném: a telefotó kamerával dng-be mentve a kép mérete 20MP, vagy 5MP?
-
Jozsó
tag
Ti használjátok az arcfelismerést? Mennyire működik és vajon eléggé biztonságos?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #811 üzenetére
Majd ha felvállik cserélik gariba.
-
Gyors kérdésem lenne:
A Magic V2 belső kijelzőjén van valami gyári máanyag védőfólia ugye? Amit elvileg a gyártó kérésre cserél, nem tudom mennyiért.
Kezdenek pici karcok lenni rajta, lehet sikerült porosan megtörölni mikroszálassal. -
DonDragonka
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #800 üzenetére
Hát ja, elég megúszós mert simán részletezhették volna a pontokba szedett javításokat és nem kéne egyesével rákeresni.
Honor MagicOS/Magic UI Biztonsági frissítések, 2025. Február
A Honor egy havi biztonsági karbantartási frissítést kínál a fő zászlóshajó modelljei számára. Ez a frissítés Android-javításokat tartalmaz.
Ez a biztonsági frissítés tartalmazza az Android 2025. Február ban kiadott biztonsági közleményében foglalt gyakori sebezhetőségeket és kitettségeket:
Kritikus: Nincs
Magas: CVE-2025-0100, CVE-2025-0099, CVE-2025-0098, CVE-2025-0097, CVE-2025-0096, CVE-2025-0094, CVE-2025-0091, CVE-2024-49746, CVE-2024-49743, CVE-2024-49741, CVE-2024-49729, CVE-2024-49723, CVE-2024-49721, CVE-2024-45558, CVE-2024-45553, CVE-2024-21464, CVE-2024-0037, CVE-2023-40139, CVE-2023-40138, CVE-2023-40137, CVE-2023-40136, CVE-2023-40135, CVE-2023-40134, CVE-2023-40133, CVE-2023-40122
Mérsékelt: Nincs
Alacsony: Nincs
* A javításokkal kapcsolatos további információkért tekintse meg az Android biztonsági közleményét (https://source.android.com/security/bulletin). -
Camel
csendes tag
Sziasztok,
németországból rendelnék V2-t. Kérdésem az lenne, (biztos ami biztos alapon), hogy hiába német piacos (Honor-tól venném közvetlenül, nem Telekomos vagy bármi más), ugyanúgy tudom használni itthon is a telefont? 5G is működik? Sokkal olcsóbb ott minden Honor telefon, mint itthon, sajnos...
köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest