- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
A bekapcsoló gomb megnyomásakor megjelenik a google asszistens. Sehol sem találok rá megoldást, hogy kikapcsoljam. Valakinek sikerült már?
-
Silenzio
addikt
Rendkívül furcsa hibával szembesültem. A Honoron nem tudok elérni bizonyos weboldalakat, pl. a Prohardver lapcsalád egyik oldalát sem, és az Index is elérhetetlen, err_address_unreachable hibával. Számítógépen simán működnek ezek. Másnál is van ilyen?
Szerk: "természetesen" a telefon restartja oldotta meg a problémát, 5G ki és bekapcs nem. Annyi bizonyos, hogy nem a szerverekkel volt baj, hanem a telefonnal. Olyan is elő szokott fordulni, hogy nincs net, mert az 5G épp elposszan, de a telefon nem vált le 4G-re, hanem helyette tetszhalotti állapotban vár, és semmi nem tölt be, akár fél-egy percekig. Igaz, ez csak a munkahelyemen fordult elő eddig, és nem csodálnám, ha az ottani hardverpark zavarná a telefonokat.
-
Lajmund
őstag
Kíváncsiságbol érdekelne hogy aki samsungrol váltott talált a honorba alternativàt a rutinokra és a goodlock-ra? Gondolatba jàtszok a v3 gondolatàval ha netán por és vízálló lesz. Én a fold5-el màr áztam többször börig miközben a zsebembe volt. Illetve a por védelem is egész jo és megszoktam a rutinokat és a goodlock hatalmas testreszabhatóságàt. De úgy néz kis fold6 nem fog nagyot villantani és csàbit a váltás.
-
szkutyi
addikt
Esetleg ha Pécsett járok, van rá esély hogy valaki megmutassa.nekem a telefont pár perc erejéig?
-
Silenzio
addikt
válasz
nylacika #394 üzenetére
Ez már valami!
Nem tudjátok, hol tudok fizikai billentyűzet nyelvet állítani? Vettem egy Logitech Keys-to-Go-t és az ékezeteket nem viszi be. Német kiosztás amúgy. Pedig nagyon fasza lenne, ha működne rendesen, mert ha "céges" (egyetemi) ügyeket kell intéznem, az esetek többségében nem kellene laptop se.
-
szkutyi
addikt
Bonyhád közelében van valaki v2 tulaj?
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Android 14-en megváltozott a Chrome/megosztás menüpont.
Ez volt a régi:Ez meg a új:
Igazából a "Küldés eszközre" menü hiányzik.
Vissza lehet varázsolni? Vagy hol érhető el?
Köszi
-
gusthy
veterán
Update: megvan
rá kell koppintani és úgy működik.
-
gusthy
veterán
Van itt egy érdekes dolog.
Teljesen spontán módon néha előjön egy lasszó kiválasztó eszköz, ami általában akkor és ott nem kéne, viszont amikor kéne, akkor nem tudom, hogy hogy lehet előcsalni.
Valaki esetleg? -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #379 üzenetére
Az első probléma...
Autós tartó
Nem tudom a tartóban tölteni mert nem férek hozzá a porthoz, takarásban van, mivel a port a hátsó rész szélén van.
Meg tudom oldani, de ebbe pl nem gondoltam bele... 😊 -
DonDragonka
őstag
No kész.
Beszámoló rövid lesz...
Bexarok, döbbenetes, fantasztikus, zseniális.
Mivel ti már sok dolgot kibeszéltetek semmi fennakadás a beállításokkal nem volt, szóval köszi.
Még pár dolog beállításra vár, de 90% kész.Anno a p30 pro azért lett mert zseniális technika volt, V2 méltó utód...
-
Silenzio
addikt
Hát, picit megfoghatatlan a kommented/kérdésed.
Pontokba szedve válaszolnék:
- A Magic 6 Pro kamerái már papíron, hardveresen is sokkal jobbak. Biztosan érezhető a különbség. Az f1.4-2.0-ás apertúra no comment. Ez a jövő - bár a Samsung már régen is tudta, aztán elvetették.
- Valami védettsége csak van, lennie kell.
- Nem vennék Huawei-t, nem vennék Kirin procis telefont, sem Google nélkülit. A Mate ráadásul vastagabb is a Honornál.
- Ha fontosak a kamerák, Magic 6 Pro. Ha fontosabb a tablet méret, V2. -
Holee21
tag
Sziasztok,
tanácsot/véleményt szeretnék kérni a következőben:
Jelenlegi Huawei Mate 30 pro-mat szeretném lecserélni. Eddigi befutó Honor Magic 6 Pro, viszont nagyon elgondolkoztam egy Honor Magic V2 vásárlásán is. Mindig is vonzott egy kinyitható telefon birtoklása. Egyetlen egy dolog tántorított el (igazából 2), hogy nincs vízállósága (másik a magas ár). Nem fogom úsztatni a telefont, de jó tudni, hogyha egy vizes baleset éri, akkor nem ázik be. Az igazi álmom egy Huawei Mate X5 lenne, de a horror ár illetve az, hogy itthon nem elérhető, így marad további álom csak.
Szóval a kérdésem, ajánljátok-e a Magic V2-t a Magic6Pro helyett?
Kamera terén érezhető a különbség?Köszi
-
Snoop27
őstag
válasz
DonDragonka #375 üzenetére
Várjuk a beszámolódat.
-
szkutyi
addikt
válasz
DonDragonka #373 üzenetére
Csak új telóként állítsd be és ne klonozd...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Silenzio #372 üzenetére
Sziasztok.
P30 pro után jön pénteken a V2...
Kicsit tartok az átállástól mert nagyon sok cucc van a Pro-n(lassan 3 éve még újratelepítve se volt semmi)és nagyon sok dologra használom, de... Naaaaagyon várom már. Amióta kijött a V2, azóta "akarom" érzés volt és ti sem szidjátok, szóval péntektől bővül a topiclakók száma eggyel... -
-Maci-
addikt
Talált már valaki valami menő, izgő-mozgó hátteret a telóra?
Olyat, ami a belső képernyőt is teljesen kitölti? -
Silenzio
addikt
Én is leírom a tapasztalataim. Eddig két szoftveres hibát tapasztaltam, amiről másutt nem tettek említést.
1. HDMI-re küldve a képet lekorlátozza magát a telefon a külső kijelző képfrissítésére. Nem áll vissza, csak ha újraindítod.
2. Egyszer volt olyan, hogy nem tudtam felvenni egy hívást, ami úgy futott be, hogy valami appot használtam, sajnos nem emlékszem mit, és a hívás megjelenítés overlay helyett kikapcsolt a kijelző. A bekapcsológomb cseszegetésére csak pillanatra villant fel a kijelző, úgyhogy csak akkor kaptam vissza az irányítást a telefon felett, amikor a hívó fél letette.Egyéb észrevételek:
Az üzemidő kiváló, a készenléti fogyasztás viszont viszonylag magas nálam (2 SIM-mel, 5G-n).
A Mobilarena cikk ne tévesszen meg, a külső kijelző esetén a fényerő alighanem világbajnok. Volt lehetőségem ámulni rajta, hiszen nyár van és sokat vagyok kint.
Simán tudsz rajta filmet nézni félárnyékban, ha ilyesfajta fétised van. Nekem van.
A megjelenés óta sokat csiszoltak a szoftveren, állítható pl., hogy adott játék milyen képarányban, és ha jól emlékszem, milyen tájolásban jelenjen meg. A gyártó azt erőlteti, hogy multimédia fogyasztásakor a meghajlás csíkja horizontális legyen, a belső kameralyuk pedig jobbra lent legyen. A tok támasza is így tartja meg.
A frissítések lehet, hogy nem olyan fürgék, mint Samsungnál, nekem a hétvégén jött meg a májusi biztonsági csomag, mondjuk ezt nem róvom fel hibának.
Diablo Immortalra eszményi a készülék. Nem csak a kép nagyobb, a belátható játéktér is. Más játékoknál azonban csökken a látómező, így időnként szükség lehet egyéni beállításokra.
A melegedésre sincs panaszom. Egyelőre még kicsit furcsa kb. 4 hét után, hogy ennyire rohadtul vékony kinyitva. Furcsa érzés, de inkább kellemes, mint kellemetlen.
3rd party kameraappban 4K-t se tud, valami 3700x2700-as felbontást ajánl fel maximumnak, amitől rohadtul felcsesztem magam, de másnak valószínű nem okoz problémát. -
-Maci-
addikt
Hu, ma már nincs energiám regényt írni, pedig szívesen meg szoktam tenni. Szóval bocsi, de most csak a lényeg, S23U után:
-A rendszer gyors, akadás mentes (pedig ki sem kapcsoltam az animációkat, ahogy szoktam).
-Az UI kicsit kevesebbet tud , mint a Samu, de ha pl úgyis Nova-s vagy, akkor mindegy.
-Elsőre törékenynek tűnik, mert ultra vékony és könnyű.
-Akksi parádés. +25% kb érzésem szerint.
-Toll nincs
-A 66W töltés valójában ~16W max, de így is sokkal gyorsabb.
-A kamera talán jobb (szintén érzésre.) Nincs 10x- es zoom, de őszintén, milyen képeket csinál az S23U telével...Szóval nem hiányzik.
-A külső képernyő kicsit kisebb, ezt szoknom kellett. Kinyitva pedig sokkal kényelmesebb gépelni. Most is így írok neked.Mióta megvan, csúnyán elhanyagoltam a tabimat...
Kellett 2-3 hét a Samu után, de itt az S23U az asztalon (nem kelt még el), de már semmi pénzért nem cserélném vissza.
Röviden.
Szerintem.
-
-
klaya86
senior tag
Sziasztok. Eléggé bejövős a telefon. Régebben volt Huawei és honor telefonom, nagy problémám nem volt velük. Jelenleg S23u-m van, atom stabil telefon szoftveresen. Mi a tapasztalat a magic v2 -vel szoftver terén? Mennyire megbízható, illetve problémás?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, valaki tud ajánlani jó, hajlított tempered glasst ami nem csak körben ragad hanem teljes felületen?
-
Silenzio
addikt
Kis utánajárással szinte határozottan kijelentem, hogy a Switch-ekre két év gari van ennek alapján.
Az EU-s piacon a Nintendo két év gyártói garanciát ad, nem rendelkezik arról, hogy mi van, ha ajándék volt a kütyü, és mindössze a kézhezvétel időpontját kell igazolni meghibásodáskor, amire a szállítólevél is alkalmas, amely azt sem tartalmazza, hogy 0 Ft-os a termék. Ennyi.
-
Silenzio
addikt
Igen érdekes a töltési karakterisztika. Jobb híján egyelőre 22W-os iPhone töltővel töltöm, majd veszek "tisztességeset". 40-50%-ig vánszorog, utána meglódul. Elképzelhető, hogy az odafigyelésem hiánya, de ritkán sikerült 80 vagy 90%-nál levennem a töltőről, egyet pislogok, és 100-ra ugrott.
-
-Maci-
addikt
válasz
N.YCityBoy #350 üzenetére
Ezt én értem.
A töltésnek van egy karakterisztikája, nem konstans. Hagyni kell, hogy teljesen feltöltse magát, nem szabad megszakítani.
Változik is, itt is. Tudom mérni, látom.
Mégis, egyetlen töltési fázis alatt sem ment soha 16W fölé. Ez a max.
Értem, hogy nem fog minden pillanatban 66W-tal tölteni, nem ez a gond. Hanem az, hogy 16W a max. és nem értem miért.Estleg megnézné nekem valaki, hogy az övé mennyivel tölt a gyári 66aW-os töltővel?
-
szkutyi
addikt
válasz
N.YCityBoy #350 üzenetére
Xiaomi 11t pro 120w telóm volt 15 perc volt átlag 10-100%
25w töltés durván 5000mA/ óra. -
"Most akkor megint nem értem hogy jön ki a 66W?!:F Vagy legalább a fele"
Nem, hangsúlyozom nem fogja egyik töltő sem, a maximális Wattal tölteni a telefonodat ami rá van írva, de még a felével sem
És nem csak a Honor, bármilyen készüléket veszel, van amelyikre 120W van írva, az sem tölti annyival, mivel ha annyival töltenék a telefonokat amik rá vannak írva, nos az akkumulátor szét robbanna😳
És a 10%-ról 100-ra 1 óra alatt teljesen normális, ez ennyit tud...nekem 20-ról 100-ra kb 45 perc...
Silenzio-Játék? Dehogy van😂
-
Silenzio
addikt
Megjött a Switch. A dobozon nincs semmi indikátor. Van hozzá valami játék?
-
-Maci-
addikt
Noh,
Megérkezett a csoda kábel is.
Mostmár kiírja a teló, hogy "Szuper töltés max 66W"
Viszont a kábel kijelzője nem mutat 15W-16W-nál többet.
Pedig csontra merítettem és figyeltem a teljes töltés folyamán.Most akkor megint nem értem hogy jön ki a 66W?!
Vagy legalább a fele.
-
kelzsoca
félisten
Autós tartót milyet használtok a telefonhoz?
Nintendo garanciával kapcsolatban van valakinek infója? -
-Maci-
addikt
Noh, eltelt egy kis idő...
Vett már valaki cerkát a telóhoz? -
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Rendeltem egy kazal cuccot Alliról a V2-höz, ezeket nem fogom használni, hátha valakit érdekel:
https://hardverapro.hu/apro/honor_magic_v2_shockproof_telefon_tok/hsz_1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/honor_magic_v2_shockproof_plastic_telefon_tok/hsz_1-50.html
https://hardverapro.hu/apro/honor_supercharge_power_adapter_max_66w_usa_csatla/hsz_1-50.html
Köszi ha maradhat.
-
Silenzio
addikt
válasz
Indian74 #320 üzenetére
Igen, "ezek" ilyenek. Valójában nem a költség számít, hanem a "költési szint", magyarul a díjcsomag szintje. Az inflációkövető emeléseket nem is veszi figyelembe. :\
Más. Hihetetlenül combos az üzemidő. Ma, férfiasan bevallom, kicsit ellébecoltam a melót. Hajnal óta összesen 5 órát nyomogattam a telefont, és 52%-on van. Ebben volt jó sok játék is, volt kihajtott kijelző, 2 SIM-em van, folyamatos Bluetooth (okosteló, füles), 5G+Wifi. Szóval ez IGEN JÓ.
-
Indian74
senior tag
válasz
Silenzio #319 üzenetére
"T-Pontban nem jártál? Vagy akkora többletköltség, hogy nem vállalod be? "
Nos nem mentünk be,és igen olyan sok töbletkölséggel járna.
Sajnos azt hittem lejár a 6 hónap és minimális dijcsomag emeléssel is megkapom a készüléket.
Vagyis a 3 mobil l és korlátlan net dijcsomagot a régi 11163 ft , amit felváltanánk dijcsomag pedig 11290 ft de az nem engedi mert alacsonyabb kölségszintű mint a másik dijcsomagunk -
Silenzio
addikt
válasz
Indian74 #318 üzenetére
Az igen. Még ilyen megkötés is van, hogy hosszabbítás után 6 hónapot kell várni? T-Pontban nem jártál? Vagy akkora többletköltség, hogy nem vállalod be? Hátha tudnak valami okosságot. Hogy ott többe kerül a készülék, az se baj, mert be tudják rendelni online. De feltételezem, ők se tudnak mit tenni.
-
Indian74
senior tag
válasz
Silenzio #317 üzenetére
"Ez a 6 hónap nem tudom mi, én erről nem tudok. Szerintem szokásos T-s kamu."
Nos ez azt jelenti hogy pl mi vásároltunk 2023 11.26 össz elöfzetésünkre, 7db.
Nos most lejárt 2024.05.27-én de csak ha új elöfzetésekre váltok 3 db full mobil dijcsomagokat, akkor engedi hogy megvegyem ezt az új készüléket.
Ez összesen kb 6000 ft töblet költséget eredményezne.
Hozzátenném, az össz magentába tartozó 7 db elöfizetést felhasználtuk anno.
Holnap pedig lejár a nintendo swich kedvezmény, sajnos -
Silenzio
addikt
válasz
Indian74 #307 üzenetére
Esélyesnek tartom, hogy a Magenta 50%-od nem kezeli értelmesen a rendszer. Az 50% amúgy csak akkor él, ha 3 ilyen nagyértékű díjcsomagod van. Amúgy 30%. Én úgy vettem a telefont, hogy lemondtam egy korlátlan csomagot, meg egy olyat, amit telefonvásárlás miatt kötöttem. Ez a 6 hónap nem tudom mi, én erről nem tudok. Szerintem szokásos T-s kamu.
Alapvetően különbséget kell tenni hűség és hűségcsoport között. Két évvel ezelőtt vettem egy JBL-t, egy gimbalt meg még 1-2 apróságot a T-től ingyen, az exkolléganő (ott dolgoztam én is pár évet) annyit mondott, hogy költési szintre jár a kedvezmény, azt már nem tette hozzá, hogy ezért a sok jóságért cserébe nem vehetek semmit két évig, csak ha új előfizut is kötök. Most jól jártam, mert a két csomag lemondásának hála a telefon törlesztőjével együtt fizetek kb. 1500-zal többet, mint előtte csak a havidíjakra.
-
Indian74
senior tag
válasz
nylacika #306 üzenetére
Telefonon is....meg chaten....is
Sajnos nem tudom sehogysem lehet elintézni mert 4 mobil és 3 otthoni szogáltatást 2023.11.26 felhasználtuk...bár a 6 hónap elteltével lehetne de csak ha magasabb dijcsomagba váltunk 3 korlátlan elöfizetésünket...vagy a 4. et felnyomjuk azt is korlátlanba, azt nem mert 9 éves lányomnak az sok.
Annyi a bajom hogy letelt a hat hónap a 11163 ft os csomagjainkat 3 db ot feljebb állitom 11290 ft ra ott az nem jó mert alacsonyabb dijcsomagot választottam....érdekes...de a11885 ft os dijcsomagokra sem engedi, ugyaezzel a szöveggel.
Az rájöttem nekem vagyis a 3 mobil elöfizetésünk 11163 ft azaz 50% kedvezmény nélkül 23100 ft kb
De a pl 11885 ft os elöfizetés pedig 50% kedvezmény nélkül 20990. Vagyis ök a teljes összeget számolják.....nem a 50% kedvezménnyel számolt elfizetésemet...nagyon érdekes....
Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett . -
Indian74
senior tag
válasz
nylacika #303 üzenetére
Na felhívtam öket..jól irtad..."A 05.01. és 05.31. között vásárolt készülékekre érvényes "
Addig megvásárolt,és számlával igazolt és regisztrálni a https://bravophone.com/ oldalán.
Én sajnos lemaradok erröl az akcióról....pedig a 6 hónap lejárt, de nem engedik hogy megvásároljam a telefon sajnos....mindegy ez van, és mégegyszer köszönöm a segítségedet. -
Silenzio
addikt
Sajnos elég randa buggal örvendeztet meg a telefon. Nem elég, hogy a desktop mód finoman szólva sem oké, minden USB-s képernyő továbbítás után berottyan a képfrissítés. Valamivel lemérném, mert szerintem a 60 Hz-et sem éri el. Talán 50 lehet (ami megfelelne a projektornak, amit tegnap használtam). Csak a restart segít. Mondhatjátok, hogy ez is egy rétegigény, de ba@ssz@ meg, a desktop mód a telefon egyik fontos marketinges fícsöre. Nehéz elhinni, hogy a 14-es droidban ilyen bogarat hagytak.
-
Silenzio
addikt
Kipróbáltam a desktop módot. Nem vagyok elragadtatva. A Chrome eltűnik, a gyári böngészőt sem lelem, nem tudom kideríteni, hogy lehet, ha lehet, rendezni az alkalmazásokat, a Start Menü szerűségben ömlesztve van minden. A VLC kirakja a filmet full screenbe, de a kezelőszervek eltűnnek, nem tudok semmit állítani, escape-re eltűnik a film és állítható a hangsáv, képsáv, de az istennek nem jövök rá, hogy lehet bele visszalépni. Word és Excel tökéletesen működik, ezek jó pontok. De se Chrome, se alkalmazásbolt. Nem értem. Megfelelő átalakítóval (amivel rendelkezem szerencsére) gond nélkül csatlakoztatható a billentyűzet és az egér USB-A-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Ukrajnai háború
- eFootball
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest