Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szultan
csendes tag
Nekem a Honor 8-ról a váltás már érett egy ideje a 32 GB-RAM miatt, ami már csak az androidnak meg a rajta lévő appoknak sem igazán volt elegendő. Ezért be is volt lassulva és folyton azzal zaklatott, hogy töröljek valamit, mert kevés a hely.
Illetve egyre több alkalmazás volt, ami ugyan futott rajta, de a régi képarány miatt, elég használhatatlanul.
Nem látszottak szövegek, úgy jelent meg ablak, hogy a gomb nem látszott rajta, stb.
Ettől függetlenül a kegyelemdöfés az volt, hogy az egyik cég ahol dolgozom, a múlt héten bevezette az Intune-t, a mobilos levelezésre és a Teams-re. Az Intune ugyan felment volna az Android 8.0-s Honor 8-ra, de a cégnél úgy konfigurálták a biztonsági szintet, hogy csak Android 9 vagy a felett engedje belépni a usert telefonról.
Ezt múlt hét szerdán élesítették, nekem pont szerdán jött meg a Magic 5 Pro, de csak csütörtök délután kezdtem el belakni. Az Intune simán felment, az Outlook is és a Teams is, és beállítani is egy pillanat volt és azóta is tökéletesen működik.
Egy másik cég miatt a Microsoft Authenticator is fent van a telefonomon, amire az előző cég azt írta, hogy az Intune is fel fogja ajánlani a telepítést, de ne telepítse senki, mert nem kell. De nekem ez a másik cég miatt viszont kell, de az is működik azóta is rendesen, és nem is veszett össze az Intune az Authenticatorral. Az Outlookban pedig ott van mind a két cég levelezése.
Szóval emiatt nyugodtan veheted.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest