Aktív témák
-
Betyár
csendes tag
elkelt, zárható
-
Betyár
csendes tag
Az ár alkuképes!
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
Csak ma, csak nektek: újszerű Grex bukóval és új Haynes szervízkönyvvel ugyanannyiért!
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
uppp
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
reggeli up
-
Betyár
csendes tag
lokális felmelegedés...
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
válasz
farkas 007 #32 üzenetére
köszi! kaparja össze hamar a pénzt, nehogy lemaradjon!
-
Betyár
csendes tag
esti up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
Igazi motoros idő van!!!
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
uppp
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Nem igazán használtam ki a terepező képességét, nem vagyok az az elvetemült endurós fajta. Dehát ekkora kerekekkel észre se veszi a kátyúkat és még a nagyobb úthihákat se, ahol már szegény robogósok elszállnak...
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
uppp
-
Betyár
csendes tag
válasz
farkas 007 #16 üzenetére
rendben!
-
Betyár
csendes tag
up
-
Lonsi
tag
Nem akarok okoskodni, de sztem a vámon 125-ösnek lett behozva, csak gondolom alkatrésznek. Nekem is volt egy 125-ös Kawasaki KMX-em, az is így volt megoldva. Biztosítóhoz bemész hogy kötni szeretnél egy biztosítást 50-es motorra, ott nem fognak semmit kérni és simán megkötik, innetől kezdve lehet azt mondani 50-es papírokkal van. Ami valójában nem fedi a valóságot, de így működik ez a dolog szerintem.
Azóta volt már egy 125-ös CR-em és most egy 400-as XR.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Betyár
csendes tag
válasz
farkas 007 #14 üzenetére
Természetesen minnél hamarabb szeretném eladni. Tartani foglaló ellenében egy hónapig tartanám, de szerintem addig üssünk nyélbe egy találkozót, hogy meggyőződhessen a motor kiválóságáról!
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
válasz
farkas 007 #10 üzenetére
megmondom őszintén: nem tudom. Keress rá olyan fórumokra, ahol ilyen kérdések felmerülhettek.
És szólj, ha találtál vmit! -
Betyár
csendes tag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
A ''blokk vakargatásról'' annyit, hogy hiába, ha a nyilvántartás szerint a motorszám egy 50-esként bejegyzett motorhoz tartozik. Akkor sem vagy hibás, mert ott akkor vki okiratot hamísított amikor behozták az országba, és az nem te voltál. Mindenki tudja, hogy mennek ezek a dolgok, ha vki evvel együtt nem vállalja, akkor nem vállalja, nem kötelező a megvétele...
Nem veszem kötözködésnek a kérdéseidet, csak kicsit butuskáknak.
A típust sem igazán ismered, ezért leírom: vízhűtéses és hat sebességes. -
farkas 007
tag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
át lehet nyomni 125ös-re a papírjait? hivatalosan?
-
macilaci78
nagyúr
Na igen, de ha elkezdi vakargatni a blokkot, az minimum 50e Ft pénzbírság, és jogsiba is sok-sok feketepont!
Szvsz meg magas az ára.
Kötözködjek? Szervízkönyv, gumik, motor (Mármint a robbanómotor) állapota, tulajdonságai? Gondolom, egy hengeres két ütemű léghűtéses, három sebességek. Elöl-hátul mekkora papucsai vannak, mennyit futott, kuplung, fékpofák? -
-
Betyár
csendes tag
válasz
farkas 007 #6 üzenetére
Nekem mivel B jogsim van, ezért nem járhatnék 125-ös mocival. Viszont ha a vámon 50-esként lett behozva, mint ez, akkor már vezethetem. Kétszer igazoltatott a rendőr, igazából a jogsim meg a biztosítás és az adás-vételi érdekelte, nem volt semmi gond.
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
up
-
Betyár
csendes tag
brümmm
-
Betyár
csendes tag
1989-es, 50cm3-esként használt enduro. Elöl tárcsa, hátul dobfék. Új lánckerekek, lánc és aksi.
További alku részét képezheti: alig használt Grex bukó és Hynes szervízkönyv (angol).
165000 Ft
Itt van a nyakunkon a tavasz, és a hőmérséklettel az ára is emelkedni fog!!!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest