Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Pár hete csatlakoztam én is a Hondások táborába egy új Jazz-zel. Egyelőre még az ismerkedés fázisában vagyunk, nincs még meg az 1000km sem. Most csak a napi rohangálós feladatokat látja el, úgy összejött az utóbbi idő, hogy nem volt idő kipróbálni hosszabb úton.
Ami kérdésem lenne rögtön az, hogy régebben a hagyományos motoroknál javasolták a bejáratásnál 2-3k km után egy olajcserét rögtön. Ez most a hybrideknél is ugyanígy igaz? Ügye itt kevésbé van terhelve a motor, mint amikor csak benzin vagy gázolaj üzem van. Autó átvételkor elhangzott, hogy 20k km vagy egy év a szervíz intervallum és a srác szerint ez a korai olajcsere nem lényeges. Belenéztem a könyvébe, ez a szervíz intervallum szerepel is benne, de olajcserére normál használatra 10k km vagy egy év a javasolt és fokozott igénybevétel esetén pedig 5k km vagy fél évente. Bár kétségkívül tervezünk vele hosszabb utakat is, de az biztos, hogy a napi rohangálás (bolt/iskola/munkahely) lesz a fő irány ami kifejezetten rövid távú utak lesznek és a 10k km meglesz szerintem egy évben. Szerintetek milyen gyakran menjen olajcserére? Hosszú távon tervezek az autóval, tehát szeretném rendesen karbantartani, viszont ez az 5k km-enkénti olajcsere meglepően hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- OpenWRT topic
- Milyen széket vegyek?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest