Új hozzászólás Aktív témák
-
cronos
tag
Nekem meg ajálhatnátok egy olyan progit ami megadott idökörönként lementi a hömérségletet.
-
Kiskokó
veterán
Hello! Olyan programot keresk ami mindnenek aminek lehet megmutatja hőmérsékletét...
köszi -
Pompi
nagyúr
Speedfan
Bővebben: link -
sleve
tag
Sziasztok!
Olyana hőmérő progit keresek procihoz ami logolja a mért adatokat mint pl az AtiTool a vga-nál.
köszi -
moonman
titán
nyah
a neve ''Hardware sensors monitor'' vagy röviden hmonitor. nagyon fasza kis cucc, mindent mér, buborékos riasztás stb. az egész cucc telepítve 500k
[Szerkesztve] -
moonman
titán
ha menne a tar.hu feltennék képet, mert megtaláltam a megoldást.
mi a szar van vele, két napja semmi, még pingetni se lehet, ellopták a szervert?? -
moonman
titán
válasz
MoP_FX 57 #27 üzenetére
nos, 2000-nél lejjebb nem viszi. gondolom azért, mert itt most elég meleg van. a kézi szabályzóval biztos lehet még csökkenteni, de inkább rábízom.
két rendszerhűtő, azaz két házventi? ha a ht p4-et meghajtva elviszi házhűtő nélkül, akkor xp2500-at lazán...
Bővebben: link
''A legmagasabb fordulatszámon sem hangos, és a legalacsonyabb fordulatszám mellett is képes rendesen hűteni. Simán bírta a tuningot is, mindig az elsők között végzett. Nincsen rózsa tövis nélkül, vagyis még a legjobb lében is van kanál. A bökkenő a CNPS7000-AlCu esetében az ár, ugyanis tesztünk legdrágább harcosa volt. Tény, hogy a nettó 7200 forint körüli árért minőséget és kiváló hűtést kapunk.''
[Szerkesztve] -
moonman
titán
pcalert msi gyártmány?
-
.::cHeKkk::.
tag
Nekem abit siluro ti 4600-om van ennek valahogy le lehet kérdezni a hőmérsékletét???
-
harry
veterán
Vidkari hőmérsékletét lehet progival mérni
Vagy csak ha van beépített érzékelője? Amúgy egy connect3d 9600ról van szó.
-
moonman
titán
ajánljatok nekem valami kicsi és egyszerűen konfigolható hőmérő progit, ami a tálcára ülve mutatja az értékeket. nem baj, ha hdd-t is nézi
speedfan, mbm nem játszik.
köszi -
cannibal
senior tag
Sziasztok fórumozók!
Kicsit furcsának találom ahány program annyiféle cpu hőmérséklet... tudnátok segíteni melyik programot érdemes használni hőmérséklet ellenörzésre? egyébként Asus a7v8x alaplapom van. ja és amit a bios kiír az biztos jó? már lassan feladom a reményt ... jah arra rájöttem hogy az alaplaphoz kapott pcprobe vagy mi a szösz nem a legnyerőbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged