-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mindjart fordul a dolog ha a kartyas vasarlasokat is azonnali utalasnak tekinted, hiszen azok, csak mas azonositoval... marmint darabszamban gondolom, bar lehet hogy csak tul fejlettnek gondolom az atlagot. Es en ezt az "azonnalsagot" varnam el: amit kartyaval kifizettem vagy elutaltam, az mar ott is van, az hogy a hatterben mi megy vegbe szamomra virtualisan mind1, mert azzal az erteknappal kapom. Mondjuk nem is ertem miert naponta kene frissetest kapjon akinek tobbezer tranzakcioja van per nap... [es igazabol nekem a cegek kozti utalas se hianyozna ]
FMCG nemtom mi de szerintem nem is attol lenne mas a helyzet.
En most azert ugrottam bele a temaba, mert a kedves magyar bankrendszerunk minden egyes evben szivat a kotelezokkel, mindig valami uj a "baj". Nyilvan ugy kezdem hogy megadom beszedesre, es cseszik teljesulni. Azonnal nem tudom a weboldalukon kartyaval kifizetni, mert az ajanlatszamot se feltetlen kapta meg, es meg 1+ honap van az eletbe lepesig, ok raernek. En elfelejtem, meg ugy tudom hogy rendben van es kapok mind hamis mind valos "azonnal fizesd be mert ha nem akkor nagy baj lesz" leveleket. Jelenleg 5 erintett penzintezet van ebben benne... eselytelen hogy normalisan mukodjenek belathato idon belul.
A masik a munkanapokkal szorakozas. Mi a francert nem lehet fix napon utalni meg utalast fogadni? Komolyan mondom, az hogy komplett tradingCalendar kell 5 evre elore a fejedben legyen ahhoz hogy jol legyen beallitva az utalas, az egy vicc. A francert nem lehet osszehangolni: vagy az utalasnal az a megerkezese, vagy a fogadas tolodik fixen, de ez hogy hol erre hol arra... akkor mar egyszerubb ha van hetvegi erteknap.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- HP ProDesk 600 g3
- Eladó Ipad 11 pro (2021) M1 chip + Apple pen 2nd gen
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Vintage JVC Everio Hybrid GZ-MG130 (alku képes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest