Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
Bocs. hogy én is bele....
Nekem is ilyenem van 2007 januárja óta, csak nem abban a színben, mint CortezX kollégáé, hanem a világosabb színben.
Szét van rakva a szobámba, eddig szakít is rendesen minden gond nélkül, és szépen, tisztán szól, szóval szerintem is simán megéri
Pecc: Nem lehet, hogy valami hibás darabot fogtál ki? Biztos, hogy 5000-es volt?
-
Pecc
őstag
Bocs, hogy bele vau vau.
Régebben én is rá voltam kattanva egy ilyen 5000es-re olvastam sokat utána. Csupa jót írtak róla.
Megláttam az MM-ben szépen halkan dübörgött, felhangosítottam, fél hangerö után eltorzított, véleményem szerint 20w-ot ha szólt. Szerintem gyenge a teljesítménye bár 25k-ért nem rossz vétel...De ez erősen szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged