Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link]
A képtáramban a Babszem, Karamella, Hóbogyó galériákban láthatóak az emlôsök.
Madaraimról még nem tettem fel képet.
A zebrapintyek beindultak.
Februárig csak két kakas volt, de akkor vettem két tojót. Eddig külön voltak a fiúk és lányok, mert a tojók még nem álltak készen a ''tavaszra''.
Két nap alatt két pár lett a négy madár, két külön kalitkában, mert Alfi kakas és neje sokkal agresszívabban sajátították ki a maguk fészkét és az egész nagypapagájnak való kalitkát. Hogy még ekkora helyen sem tudtak békében élni...
Veszek még egy kisebb kalitkát, és a nagyba veszek valamilyen papagájt. Természetesen párt, mert a papagájok társas lények.
-
Állataim:
1 keverék, kölyök, törpe kutya
1 tengerimalac
1 dzsungáriai törpehörcsög
1 pár japán sirályka
2 pár zebrapinty -
Kris91
csendes tag
Nekem van egy kutyus Westie-m, aki Marcipán névre hallgat.
Aztán vannak halak, 2db Vöröstorkú anolisz, és 2db Barna anolisz, és volt 2 Vörösfülű ékszertekim, akiket haveromnak adtam, mert nálam nem volt hely. 
-
piqla
őstag
no ki milyen allatkat ujitott be az utolso hozzaszolas ota?

-
Cicero
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Képet!

-
macilaci78
nagyúr
Egy másfél éves exnőstény macska Süti névre keresztelve, mely 4 színű: fehér alapon szürke-fekete cirmos mintával és kisebb sárgás-barna foltokkal. Baromi jól néz ki! És írtó lökött egy jószág. Rám hasonlít...

-
Thrawn
félisten
Igen mérgező. Az enyémnek speciel neurotoxin (idegméreg) van a mérgében. Ja és egyikre sincs ellenméreg
Azért nem parázok mellette aludni pedig csak 2mm-es az az üvegfal. Nem kell piszkálni és akkor nem harap meg. Sok helyen látni, hogy mászkálnak az emberek kezén stb, de igazából nem lehet ''kézhez'' szoktatni őket! Ösztönlények és nem tudni mire gondolnak, ha veszélyben érzik magukat vagy csak rossz kedvük van harapnak és kész!
Tegnap etetés volt soron, csontit kapott. Először megijedt szerintem mert kimenekült a vackából, de aztán gyorsan rájött hogy valami másról van szó. Visszafordult, elkapta (hihetetlen gyors!!!!), megharapta majd otthagyta. Kb 10 mp-ig mozgott még a csonti aztán meg sem moccant. Őkelme meg később visszasétált hozzá és lakmározni kezdett (szerintem a csonti ilyenkor még él csak a méreg lebénítja). Azért hogy senki és semmi ne zavarja kaja közben ideiglenesen beszőtte a ''vulkánjának'' a bejáratát. -
Cicero
őstag
-
Thrawn
félisten
Csatlakozék egy madárpókkal:[link]
-
Lt. Szabó
csendes tag
Üdv neketek!
Itt van 1 kutya, 1 macska, 1 tengeridisznó, 2 papagáj, egy nagy akvárium (120L) benne 3 hallal
és 4 csincsilla ( ebböl 2 eladó már 8-9 hetesek is megvannak és mind a 2 fiú) kinek kellenek?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
scang
senior tag
akkor én és beírom

van egy szemét kis görényem, a neve Büdi
(találó)
kb 10 hónapos és kész anyaszomorító, néha az idegeimre megy, és kicsinál.
de azért imádjuk, nagyon-nagyon. -
Tersius
tag
Elvileg meg vannak számozva így, de gyakorlaban nem szoktattam rá õket, mert ugyis osszekevernem, es akkor abbol csak sertodes lenne, az meg kinek kell?
szerk: De igazandibol nem igy van a nevuk, hanem
Bela1...n
Bela1_1..Bela1_m
Vagyis a hierachia bele van csempeszve.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
üdv!
a szobámban 2 akvárium van, egyik a teknőcömé (Mafla), másikban pedig halak vannak.
perpillanat 9 db neonhal és 1 darab algaevő - nekik nincs nevük
nagyszüleimnél pedig van egy yagd-terrier keverék kutyám, akit Szoninak hívnak
-
dannnnn
senior tag
hi all
nekem van egy tengeri malacom, a neve malacka!!! mar megvan egy éve és nagyon megnőtt ... néha kiugral a akvariumbol... igen igen akvaruiumban van..
nagyn aranyo majd teszek fel képet!!! -
Kidus
őstag
Nekem van egy hátmasszőr macskám, és egy párnafoglalós, telefongyilkos kutyám ( vizsla+belga juhász ).
-
wedlock
tag
Nálam van egy két éves perzsacica,meg egy kissé idegbeteg floridai sikló.Ha találok valahol normi tárhelyet,teszek fel róluk képeket is
-
-
rATdrAgOn
senior tag
Nekem meg ~16 eve van macskam.

Itt egy kep rola: Bővebben: link
Aztan van ismet ~3 eve madarunk ismet. ;(
Egy par nimfapapagaj. Zajosak mint a zallat.
Nem kell valakinek?!
-
ABnormal
őstag
cica
Bővebben: link -vigyázz,nagy képek!!! -
Agostino
addikt
Twollah : Aranyos a hörcsögöd ,de nem szeretem tartani őket, mert nagyon hamar a talpukat mutatják nekem
.
Amugy van egy kanárink : Pumukli a becses neve, egy törpepapagájunk, akit csak Rózának hívunk. Mellesleg teljesen elmebeteg, mindent, de mindent szétszed. Megbontotta a falat, meg majdnem leharapta az ujjam.
Aztan van két kutyánk is: Erik (corgi) meg Árcsi (angol bullmasztiff)
Mostanában 3 macskával lettünk gazdagabbak, mind házimacsek : Nero, Brumi, Mini. Adnék képet is de icccsen hova felraknom. -
nRu3
addikt
Nekünk 2macska és egy szép nagy akváriumunk van.
-
Nekem 2 macskám van
Érdekes,hogy a környékbeli macskák többsége fele annyi idős,mint az enyémek,mégis 3x nagyobbak...Chernobyl?
-
behappy
aktív tag
nekünk Nyuszi és vidéki házunknál Bernáthegyi + Spániel, öcsémnek hörcsög, hugomnak tengerimalac és macska.
Bővebben: link -
twollah
nagyúr
Azt hiszem meg nem volt ilyen topic szoval nyitok egyet.
Nekunk most egy minihorcsogunk van.
A neve Bela, de csak Horinek hivjuk.
A neme ismeretlen.
Par kep rola Bővebben: link.
Van egy jatszoteri keverek kutya is.
A leanykori neve: Suti, jelenleg Bela.
Neme nosteny.
Kep talan lesz rola idovel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Februárig csak két kakas volt, de akkor vettem két tojót. Eddig külön voltak a fiúk és lányok, mert a tojók még nem álltak készen a ''tavaszra''.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/d055.gif)

.