Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
E-mail-t írtam nekik, arra válaszoltak. Nem találták meg a bejelentésemet a rendszerükben.
Elküldtem nekik emailbe újra az adatokat, másnapra jött a futárt a tv-ért, következő hét közepére vissza is kaptam, hogy megjavítva. Ügyesek.
-
BaLee
addikt
Elkövettünk egy olyan hibát, hogy nagyszülőnek vettünk egy Hitachi TV-t, már jó 4 éve volt, a tv amúgy nem nagy durranás, a menüje tök átláthatatlan és logikátlan, de működött arra amire használták. Néha elmászkáltak a programok, de ilyen előfordul.
5 év garis promóban szórták anno őket. Mikor megvettük akkor az EMAG csak 2 év garit adott rá de azt mondták, hogy addig ők intézik, utána a Hitachi szerviz a maradék 3 évet.Nos, eltelt 4 és fél év és a tv háttérvilágítása bemondta az unalmast, mert kép nincs, hang van.
A szellemkép bt a szervizük. Már előre fel vagyok készülve, hogy kezdődik majd a sz@rakodás az 5 év gari témában, de gari levelet nem is kértek csak számlát. Bejelentettem az oldalukon múlt szerdán a tv-t, kaptam okos automata email, hogy legkésőbb 48 órán belül keresnek az ügyben. Most járunk lassan 1 hétnél, de nem hívott senki, 2 számukon elérhetetlenek, vagy már foglaltad dob, vagy 5ből 1x kicseng, akkor sem veszi fel senki.
Van valakinek tapasztalata ezzel a remek bandával?
-
woodson7
csendes tag
Érdeklődnék, hogy a hitachi tv-re rá lehet valahogy varázsolni a hbo go t?
-
szemcsi65
csendes tag
Vettek az Öcsémék Hitachi 50HAK5350 tévét az volna a kérdés,hogy Magyarországra állítva a menűben csak Vodafon kábelt adja ki Digit nem.Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
mr.tamasbiro
őstag
Mivel nincs ilyen tv topic így legyen ez. Ha van valakinek bármi kérdése vagy tapasztalat írja be. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest