- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#32839680 #196 üzenetére
Nyilván 5400-as... De rokonok vettek pár éve új gépet kereskedésből (olcsót persze), eladták nekik W10-el előtelepítve a 1TB-os 5400-as HDD-s gépet. Ráadásul még egy jó kupac magától induló bloatware-t is kaptak mellé, mintha nem lett volna elég kínzás már maga az OS is annak a HDD-nek.
Leszedtem a bloat cuccokat, de úgy is lassú maradt. Mondtam nekik, hogy adják el, nem érdemes foglalkozni se vele...
Gyuri27: én eleve nem adtam Windowst nagyszüleimnek mert nem akartam telefonon keresztül se vírusokkal foglalkozni, se fejfájást magamnak. Gyönyörűen elvoltak Ubuntun, az meg a hőskorban egy P3-as gépen is szaladt. Aztán később Debian lett mikor az Ubi elkurvult... Tudtunk Skypeolni, ment a facebook és maximum az fordult elő, hogy magának a böngészőnek a felületét sikerült teljesen átrendezni, míg végül egy kiegészítővel le nem lockoltam a lényegi dolgokat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest