Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
passat77 #5654 üzenetére
A Futeko-n ezeket találtam: megpróbálhatod ezt felrakni, így állítólag működik a keresés.
Illetve, még ezt is lehetne próbálni: a Settings->Apps->Youtube-ban: [link], [link]-> tehát ki kell kapcsolni a mikrofont hozzá. Ezt akkor is ajánlott, ha esetleg crash-olgatna.Szerk.: és a lejátszás milyen a KODI 17.6-al? Csak mivel úgy tudom a H8-okon egy spéci, direkt a SOC-ra optimalizált KODI van fent gyárilag, amit a PlayStore-ból telepítesz az meg nem az.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
passat77 #5642 üzenetére
Csak kíváncsiságból: próbáltad végül is az Android TV-s YT-ot rajta?
A másik tippem pedig az lenne, hogy a KODI alá rakd fel a YouTube add-ont. Bár ha jól tudom, a H8-okon még csak 15.x-es KODI van, azon meg nem tudom hogyan futna az az add-on, de lehet jobban mint most a sima. Vagy esetleg rakd fel valamelyik frissebb SMPC-t (felmegy a jelenlegi KODI mellé) és arra rakd fel a YT add-on-t, hátha.
-
SunMount3r
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest