Aktív témák
-
Loretto
veterán
Akkor zárom is.
-
Dryman
őstag
A tápegység elkelt, de a közeljövőben lesz egy ugyanilyen csak nem tudom pontosan mikor is......
A topik zárható! -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Bocsánat de megfeledkeztem a topikról.....
nálam a 7,5K-s ár az a táp alapára mindenféle spirál nélkül...
Nem nagyon kapkodnak érte, bár vaterán is fut is hirdetés, ott 7400Ft-os licitem van rá, de nem éri el aminimális eladási árat, szóval minden szívfájdalom nélkül eladhatom akár neked is....
postaköltsége utánvéttel 1340Ft lenne. előre történő utalással 600Ft
Sajnos nincs kilátásban egy budapesti út mostanban -
tototos
addikt
8k spirállal.
-
tototos
addikt
6,5k. Igen kék 12 centis venti+ 2 k-ért zöld spirállal.
-
tototos
addikt
Nekem van egy ugyanilyen 360-as. Ha érdekel eladom.
-
Password
tag
Bp-n nem jársz valamikor?
-
Szumi
tag
Közben vettem egyet.
Upocska mert jó ez a táp! -
Dryman
őstag
Itt vettem a fórumon egy Kecskeméti sráctól, mistrálos a cucc, garlevelet nem adott hozzá, mert nem találta....valószínűleg van még rá gar, de így nem tudom hogy csak a mistrálos gar cimke szerint érvényesíthető -e.
A probléma az hogy mostanság ritkábban járok oda, és nem is tudok pontos időpontot mondani jelenleg! -
Szumi
tag
-
Szumi
tag
hali!
Lehet érdekelne tápod.
A rendszerem hibázik valami milyat és én a tápra gyanakodok ha ez be igazolodik akkor valoszinű hogy kell a tápod.
Az ajánlatom 7k.
Szoktál fehérváron járni? -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
válasz
Optimus_AMD #8 üzenetére
Szia!
Bocsánat de megfeledkeztem erről a topikomról!
tegyél még hozzá egy ezrest és viheted! -
Optimus_AMD
csendes tag
Hali! Up neked.
No hajrá! 6,5k? -
Dryman
őstag
Na egy kis kedvcsináló!
Egy link a depora:
Bővebben: link
és egy link a termék oldalára:
Bővebben: link -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
UP!
-
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
Bocs a címből lemaradt egy P betű a táp szó végéről!
Ha moderátor olvassa legyenszíves javítani a gépelési hibámat!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Sziasztok a téma adott, egyéb tudnivalók, közel 1 éves mistrálban vásárolt termék, nagyon dizájnos kék színű fénnyel világító extrahalk 12cm-es ventivel sötétszürke nikkelezéssel!!!
Árat nem írok rá, aki otthon van a témában az tudja milyen árban mennek ezek, vagy ott a kiskerarak.hu weboldal ha valaki a jelenlegi bruttó árból akar kiindulni ezen üzleti lehetőség során!
Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest