- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpista
tag
válasz
Core2duo6600 #166 üzenetére
Most úgy van a házban, hogy egy CD-ROM helyére van U-vasakkal felfogatva.
Úgy fér el a winyó a CD-ROM helyén, ha nincs rajta ventillátor.
A ház egy Feel IV-es, van vagy 5 éves. -
kpista
tag
válasz
Core2duo6600 #164 üzenetére
Kösz a tippeket!
Én is azt gondoltam, lementek, ill. kiírok róla mindent és format.
Ha rendbe jön, akkor nézek neki valamilyen külsőházat, Firewire-est.Ha nem, akkor csere, mert még 3 éven belül van - ha jól emlékszem.
"támogasd meg a winyogat egy házszellőztetővel,"
... > Ventillátor nincs rajta. -
kpista
tag
válasz
Core2duo6600 #162 üzenetére
Nem tudom mi volt a géppel és azt sem tudom pontosan mitől jött helyre:-)
Feltettem az asztalra, csatlakozások megvizslatása, majd a gyengélkedő HDD-t lehúztam a rendszerről (a jamperek miatt le lettem hülyézve a gép által indítás után), majd egy régi Slotos Pioneer DVD-ROM-ot (ami már elég gyengén muzsikál) szintén kiiktattam. Ami bent maradt a házban, a BIOS-ban felimertettem és..., indítás, nyögve, darálva ám felállt az XP!
Újraindítás után mint régen simán, könnyeden fut az XP, azóta is. Csak tud ez a Bill Gates valamitAmi még üzenet volt, van a házban egy 200 GB-os adattárként használt HDD, arra konzisztencia ellenőrzést javasolt (már nem először).
Ez mit jelent? Hiba van valahol a winyón?
Erről a winyóról pl. nem tudunk bizonyos fájlokat megnyitni sem és törölni sem.Jelenleg megy a gép, a fiam játszik:-)
És nagyon örülök, ha nem kellene új winyót venni, mert most nem jönne jól:-(Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a segítőkezeket, az ötleteket!
Üdv.: kpista
-
kpista
tag
válasz
Core2duo6600 #160 üzenetére
2 gépünk van, s az egészben az gondolkodtat el, hogy ~2 héten belül ez a 2. winyohalál? Mindkét gépben az op-rendszert tartalmazó HDD fekszik ki?
Sulinetes Samsunk 80 GB-os mindkettő... -
kpista
tag
válasz
Core2duo6600 #158 üzenetére
"És ha eddig nem volt a gép mozgatva, nem volt szétszedve meg semmi ilyesmi, akkor
műszaki hiba a legvalószínűbb "
... > Én is erre gyanakszom, mert napok óta nem mozgattuk a gépet. Ment rendben...Van benne egy másik HDD is, azon nincs op-rendszer, csak adattárként funkcionál.
Kösz az ötleteket!
Kezdem a "ház-szemlézéssel":-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest