- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdoc24
csendes tag
Sziasztok!
A nem túl távoli jövőben, pontosan jövőhéten kezdek 2nd line-os help desk-esként amerikai anyavállalattal rendelkező magyar cégnél.
Nagyon hirtelen történt az interjú és minden ami velejár.
A mélyen tisztelt informatikus kollégákat kérdezném, mit gondoltok, mik azok a nagyon fontos és elengedhetetlen szakmai tényezők, melyek nélkül nem fogom tudni elvégezni a feladataim?
7-8 éves hardveres tapasztalat,kis alapszintű rendszergazdai tudás, valamint erős szintű szoftver felhasználás jellemez. Adatbázisok alapon, c, java szintúgy. Image-elés, password reset, tcp/ip, lan, beállítások mennek, legalábbis 10-20 gépes hálózaton még ment. Honlapszerkesztés, photoshop és társai közepes szinten.
Google a barátom és nagyon sok érdekes megfogalmazást találtam, de sajnos konkrét help desk-es kollégáktól helyzet jelentést még nem leltem.
Nagyon hálás lennék egy kis útbaigazításnak, kérlek szánjatok meg némi információval.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy cég és rendszer válogatja a teendőket, csak nem tudom konkrétan leszűrni a teendőket.Köszönöm
2nd line rookie
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest