- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdoc24
csendes tag
Sziasztok!
A nem túl távoli jövőben, pontosan jövőhéten kezdek 2nd line-os help desk-esként amerikai anyavállalattal rendelkező magyar cégnél.
Nagyon hirtelen történt az interjú és minden ami velejár.
A mélyen tisztelt informatikus kollégákat kérdezném, mit gondoltok, mik azok a nagyon fontos és elengedhetetlen szakmai tényezők, melyek nélkül nem fogom tudni elvégezni a feladataim?
7-8 éves hardveres tapasztalat,kis alapszintű rendszergazdai tudás, valamint erős szintű szoftver felhasználás jellemez. Adatbázisok alapon, c, java szintúgy. Image-elés, password reset, tcp/ip, lan, beállítások mennek, legalábbis 10-20 gépes hálózaton még ment. Honlapszerkesztés, photoshop és társai közepes szinten.
Google a barátom és nagyon sok érdekes megfogalmazást találtam, de sajnos konkrét help desk-es kollégáktól helyzet jelentést még nem leltem.
Nagyon hálás lennék egy kis útbaigazításnak, kérlek szánjatok meg némi információval.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy cég és rendszer válogatja a teendőket, csak nem tudom konkrétan leszűrni a teendőket.Köszönöm
2nd line rookie
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- EAFC 26
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest