Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeC
addikt
hardver piacon próbáld meg
-
stargazer
senior tag
Üdv Emberek!
egy kis segítségre lenne szükségem: szükségem lenne egy eredeti connect3D márkájú ATI Radeon 9600 hűtőbordára, még hozzá olyanra amibe nem volt gyárilag se, maszek se csavaroztak még soha hűtőventillátort. a helyzet az hogy a videokártyám behalt és nem érvényes a garancia sérült hűtőbordával, mert ráfogják hogy azért mert én belecsavaroztam...
lehet úgy feltenni ventillátort hogy úgy okozok sérülést hogy hónapokig megy a felcsavarozott ventillátorral és csak aztán egyszer behal...?
Végső soron az is jó ha egy dettóra pontosan és hajszálra ugyanolyan hűtőborda lenne valakinek fölös mint ami nekem kell, noha nem connect3D-s. A Sapphire-é teljesen más azt tudom. De lehet hogy 9200-es Radeon-é uo. nemtom. Nem lennék hálátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest