- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Helló.
Nem tudm hogy tudtok e segíteni nekem ebben a problémában, de megosztom. Gépemmel olyan gond lett hogy egyszer csak olyan módon összeomlott hogy bejött a kék képernyő elszámolt 100% ig utána újraindult, és azóta folyamatosan újraindul be sem tölt, volt hogy semmi nem jelent meg a képernyőn csak simán ment a gép de nem történt semmi. Próbáltuk haver gépébe a dolgokat hogy ugyan mivel lehet a probléma, de semmivel sem volt gond mindegyik hardwvr működött. alaplapra gyanakodtam elvitték garanciával, de mint kiderült semmi baja sincs az alaplapnak állítólag 3 órán át járatták. Újra öszeraktuk a gépet megint megpróbáltuk haver gépeből a cuccokat átpakoltuk először a vinyót és azzal el is indúlt rendesen betöltött a windows(xp) ment is egy darabig utána újra is indult és folyamatosan ezt csinálta. Kábeleket megnéztem kihúzgáltam azt ami nem fontos de úgy se ment. Tápot néztük műszerrel az értékek pontosak, de nem tartom valószínűnek hogy az lenne a probléma. Lehet hogy ez így kevés információ de ha tudtok segítsetek, ha kérdés van írjatok. Köszi előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Dacia topic
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs