Hirdetés
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Helló.
Nem tudm hogy tudtok e segíteni nekem ebben a problémában, de megosztom. Gépemmel olyan gond lett hogy egyszer csak olyan módon összeomlott hogy bejött a kék képernyő elszámolt 100% ig utána újraindult, és azóta folyamatosan újraindul be sem tölt, volt hogy semmi nem jelent meg a képernyőn csak simán ment a gép de nem történt semmi. Próbáltuk haver gépébe a dolgokat hogy ugyan mivel lehet a probléma, de semmivel sem volt gond mindegyik hardwvr működött. alaplapra gyanakodtam elvitték garanciával, de mint kiderült semmi baja sincs az alaplapnak állítólag 3 órán át járatták. Újra öszeraktuk a gépet megint megpróbáltuk haver gépeből a cuccokat átpakoltuk először a vinyót és azzal el is indúlt rendesen betöltött a windows(xp) ment is egy darabig utána újra is indult és folyamatosan ezt csinálta. Kábeleket megnéztem kihúzgáltam azt ami nem fontos de úgy se ment. Tápot néztük műszerrel az értékek pontosak, de nem tartom valószínűnek hogy az lenne a probléma. Lehet hogy ez így kevés információ de ha tudtok segítsetek, ha kérdés van írjatok. Köszi előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Docker konténerizálás
- LEGO klub
- VPN topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest