Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Helló.
Nem tudm hogy tudtok e segíteni nekem ebben a problémában, de megosztom. Gépemmel olyan gond lett hogy egyszer csak olyan módon összeomlott hogy bejött a kék képernyő elszámolt 100% ig utána újraindult, és azóta folyamatosan újraindul be sem tölt, volt hogy semmi nem jelent meg a képernyőn csak simán ment a gép de nem történt semmi. Próbáltuk haver gépébe a dolgokat hogy ugyan mivel lehet a probléma, de semmivel sem volt gond mindegyik hardwvr működött. alaplapra gyanakodtam elvitték garanciával, de mint kiderült semmi baja sincs az alaplapnak állítólag 3 órán át járatták. Újra öszeraktuk a gépet megint megpróbáltuk haver gépeből a cuccokat átpakoltuk először a vinyót és azzal el is indúlt rendesen betöltött a windows(xp) ment is egy darabig utána újra is indult és folyamatosan ezt csinálta. Kábeleket megnéztem kihúzgáltam azt ami nem fontos de úgy se ment. Tápot néztük műszerrel az értékek pontosak, de nem tartom valószínűnek hogy az lenne a probléma. Lehet hogy ez így kevés információ de ha tudtok segítsetek, ha kérdés van írjatok. Köszi előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő