Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Helló.
Nem tudm hogy tudtok e segíteni nekem ebben a problémában, de megosztom. Gépemmel olyan gond lett hogy egyszer csak olyan módon összeomlott hogy bejött a kék képernyő elszámolt 100% ig utána újraindult, és azóta folyamatosan újraindul be sem tölt, volt hogy semmi nem jelent meg a képernyőn csak simán ment a gép de nem történt semmi. Próbáltuk haver gépébe a dolgokat hogy ugyan mivel lehet a probléma, de semmivel sem volt gond mindegyik hardwvr működött. alaplapra gyanakodtam elvitték garanciával, de mint kiderült semmi baja sincs az alaplapnak állítólag 3 órán át járatták. Újra öszeraktuk a gépet megint megpróbáltuk haver gépeből a cuccokat átpakoltuk először a vinyót és azzal el is indúlt rendesen betöltött a windows(xp) ment is egy darabig utána újra is indult és folyamatosan ezt csinálta. Kábeleket megnéztem kihúzgáltam azt ami nem fontos de úgy se ment. Tápot néztük műszerrel az értékek pontosak, de nem tartom valószínűnek hogy az lenne a probléma. Lehet hogy ez így kevés információ de ha tudtok segítsetek, ha kérdés van írjatok. Köszi előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest