Új hozzászólás Aktív témák

• Ybron

senior tag

Helló.

Nem tudm hogy tudtok e segíteni nekem ebben a problémában, de megosztom. Gépemmel olyan gond lett hogy egyszer csak olyan módon összeomlott hogy bejött a kék képernyő elszámolt 100% ig utána újraindult, és azóta folyamatosan újraindul be sem tölt, volt hogy semmi nem jelent meg a képernyőn csak simán ment a gép de nem történt semmi. Próbáltuk haver gépébe a dolgokat hogy ugyan mivel lehet a probléma, de semmivel sem volt gond mindegyik hardwvr működött. alaplapra gyanakodtam elvitték garanciával, de mint kiderült semmi baja sincs az alaplapnak állítólag 3 órán át járatták. Újra öszeraktuk a gépet megint megpróbáltuk haver gépeből a cuccokat átpakoltuk először a vinyót és azzal el is indúlt rendesen betöltött a windows(xp) ment is egy darabig utána újra is indult és folyamatosan ezt csinálta. Kábeleket megnéztem kihúzgáltam azt ami nem fontos de úgy se ment. Tápot néztük műszerrel az értékek pontosak, de nem tartom valószínűnek hogy az lenne a probléma. Lehet hogy ez így kevés információ de ha tudtok segítsetek, ha kérdés van írjatok. Köszi előre is.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák