- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szerintem nagyon jó a rendszer. Azt nem lehet reálisan elvárni, hogy a teljes support mellé (ami ugye itt nem pár koszos patch, hanem komoly serverpark, balance tesztek) még az új content is ingyenes legyen. Viszont ellentétben a sémával, itt lehet ingyen is majdnem teljes értékű karaktert faragni, a fizetős bónuszok egyike sem létszükséglet, főleg mennyiségbeli extrát jelentenek, valamint a HC rétegnek további nehézségi szintet adnak (gondolom, mint a D2 hell).
Más: előrendelt-e valaki Barnes and Noble-től? Már két hete rendeltem, pénzt ofc azonnal levonták, de semmi visszajelzés, egyik számukon sem lehet őket elérni, mailre nem válaszolnak, a szállítást végző GameStop is elérhetetlen. Béta kódot (ez már lényegtelen) és preorder kódot sem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest