Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
becuszabi
üzenetére
Amúgy mit vákuumdesztilláltok? Tök jó cucc, csináltam én is azt hiszem szerves laborban, citromhéjból szedtem ki illóolajat diklórmetánnal. Sosem hittem volna, hogy ezt valaha komolyan fogom gondolni, de hiányzik az egyetem
Ha csatlakozik az ember bármilyen kutatáshoz, az általában sok éves projekt, nekem meg ez a tempó túl lassú. :S Fogalmam sincs, hogy milyen munka lenne nekem alkalmas. -
inf3rno
nagyúr
válasz
becuszabi
üzenetére
Ja ez van. Az egyetlen remény, hogy egy vékony szilikon rétegen elég tömören rögzíthető a szilikagél ahhoz, hogy porózus réteget alkosson. Erre se adnék sokat, de ha már van anyagom hozzá, akkor egy próbát megér... Jobb lenne egy hidrofil ragasztó, de egyelőre nem találtam semmit, amit ne oldana a víz...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
becuszabi
üzenetére
a leoldás sajnos valóban talányos. valszeg ezért lesz elkerülhetetlen a rendes vákumszlep + profi vákumpumpa páros.
mint említettem, a vatera nálam érdektelen. ráadásul rühellem is a vaterás linkeket, mert valamiért a böngészőm befagy a kis rohadéktól. a sok mellett + 1 érv, hogy kihagyom. tehát még véletlenül sem kérnék több vaterás linket...*****
presta bicikli gyakorlati példa.
ott is le kell venni a pumpát a betekerés előtt.
itt a kis nyomáskülönbség csak a probléma, mert ha a leoldáskor nem szökik el a vákuum nagy része, utána gyorsan le tudom zárni véglegesre a kinti részen. pár mp. ez megoldott lenne.ezért kéne egy vákuumpumpa, hogy az átlászó, (üvegfalú), teszt összeállításban ezt ki tudjam próbálni.
de szerintem már ezt is leírtam...
nagyon hasznos tanácsokkal szolgálsz, (tényleg!!!
), de tessék már kicsit figyelmesebben olvasni, ne kelljen mindent 2x leírnom!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha csatlakozik az ember bármilyen kutatáshoz, az általában sok éves projekt, nekem meg ez a tempó túl lassú. :S Fogalmam sincs, hogy milyen munka lenne nekem alkalmas.

), de tessék már kicsit figyelmesebben olvasni, ne kelljen mindent 2x leírnom!