- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitemetal33 #72687 üzenetére
Az nem bug, hanem feature
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #72555 üzenetére
megvan az "elfelejtettem" és a "nem hallottam róla, hogy van ilyen" közötti különbség? semmi BabyRage nem volt abban amit írtam, csak összecsúsztak a dolgok, nem szavaztam, nem kapom a szokásos 1 packot se, csak gondoltam megjegyzem, hogy megint megy a sóömlés azon, hogy kikapott, akire szavaztunk, pedig alapvetően semmi értelme. sőt még két questem is maradt bent a héten, lehet mégis elkezdek pánikolni
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #72443 üzenetére
+1, én is teljesen jól elvagyok rank 10 körül, nem haladok, de legalább élvezem a meccseket, legalább egy pár hétig.
azzal se teljesen értek egyet, hogy nem éri meg rá időt szánni, mert amúgy napi 5-6 meccsre teljesen jó, csak nem mindegy, mennyit.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #72260 üzenetére
de pont Tirion az, akit a mai napig a legjobb class legendként tartanak számon, csak éppen sokszor nem volt annyi jó lapja a pladinnak mellé, hogy ki tudtak volna hozni egy rendes paklit. az early game most is murlocokból áll, amikből a paladin class lapok csak azért erősek, mert van warleader és a buffolós 2/3, meg a dínó.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #72253 üzenetére
valahol a kettő között van az igazság, mert maga a droidos app eléggé vacakul van optimalizálva és iszonyatos a hyeligénye, szóval azért lenne még mit reszelni rajta. viszont az is tény, hogy nekem komoly működésbeli gondjaim elég hosszú ideje nem voltak vele, ha el is dobja a kapcsolatot, többnyire hamar visszatalál, idén talán egy meccs volt, amit konkrétan az app miatt buktam. és én csak mobilon játszom.
-
fogtunder
nagyúr
A meta snapshottal az az egyik legnagyobb gond, hogy sírnak, amiért túl erős a druid, de ezzel csak tovább gerjesztik a dolgot, most már az is azzal fog menni, aki eddig nem akart.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #72071 üzenetére
meglepődnél, mennyire nem broken a wildon létező egyéb mechanikákhoz képest.
-
fogtunder
nagyúr
válasz callmeakos #72067 üzenetére
english grammar nazi mode ON: ebben az esetben present perfectet kell használni, tehát he has returned
amúgy nagyon jó érzés, hogy van játszható warlock control megint. a voidcaller nagyon jó lenne még bele, meg ugye Mal'ganis, de azok az idők sajnos már elmúltak, ha nagyon sok időm lesz, még wildon kipróbálom.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #72010 üzenetére
nekem a J4ckieChan féle verzió annyira nem jött be, aggro ellen jobb, kontrol ellen kevésbé, túl könnyen meghalsz. illetve túl sok démonnal nem érdemes játszani, mert ha hármat hoz vissza, azt kb pont ugyanolyan nehéz lesz megoldani, mintha hatot, a hero power sokkal nagyobb poén. én yello sztrímjéről loptam a giantes-drakes listát, de aztán kicsit állítgattam rajta, mert nem tetszett, most itt tartok, de sokkal többet kellene játszani vele, hogy be tudjam lőni, mi jó pontosan early game-ben. viszont elég jól megy vele, talán még egy Thalnost kellene berakni valahova, lehet az egyik Coil helyére mehetne:
-
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #71941 üzenetére
én évente kb. 4-5ször cserélek telefont, nem szokott állandó probléma lenni a kapcsolat vesztés, néha-néha eldobja, de vissza is csatlakozik a meccsbe, ha szerver oldalon nincs valami gond.
az iPhone-ok egyébként rádiós teljesítmény szempontjából a béka segge alatt van a konkurenciához képest, minden bevezetésnél/tesztnél jelzik nekik a mérnökeink, ők meg természetesen magas ívben fosnak rá mondjuk nem csoda, a kiritikus bugokra simán rámondják, hogy ez feature, aztán, majd talán fél év múlva kijavítják.
-
fogtunder
nagyúr
a pillanat, amikor kijön a highroll és priest mirrorban barnes kirakja Yasharaj-t, az pedig Yserát harmadik körben
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitemetal33 #71871 üzenetére
minden kontrol deckbe jó. nagy a teste, van tauntja, és ad egy kártyát, ami legalább közepesen jó. én simán legyártottam azonnal, eddig ez az egyetlen kraftom.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chumlee #71868 üzenetére
azért a mage elég nagy valószínűséggel húz bele egy, de inkább két blockba az első 10 körben, mert van rá célzott laphúzása, neked meg nincs az eaterre. mikor minden második meccs mage volt, akkor én is játszottam, mert néha a palát is be tudtad vele mérsékelten csicskítani, de most az über greedy priest paklik ellen nem nagyon ér semmit.
-
fogtunder
nagyúr
válasz eLit-MiLan #71854 üzenetére
abból legalább lesznek jó klipek troldenbe.
-
fogtunder
nagyúr
ja, rotát akartam írni nyilván.
az, hogy most életképtelen, nem sokat jelent, anno két lapon múlt a tempo mage is, de leginkább csak a Flamewakeren, ami wildon még mindig nem szörnyű. azt szerettem, ezt a mostani megoldást már a freeze mage-nél is rühelltem. vagy mákod van és kinyírod még a második block előtt, vagy reménykedsz benne, hogy az utolsó két lapban van a kombója. hát ha ez nem mókás és interaktív, akkor semmi se. annyi meg nyilván nincs belőle, hogy eatert legyen érdemes techelni egy értelmes 4 drop helyett.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #71845 üzenetére
nekem DK Guldan vs DK Guldan meccsem volt, az ellenfél majdnem megszívatott gnomeferatuval, végül egy betartott hellfire nyerte meg a meccset fatigue-ban.
amúgy nagyon remélem, hogy legkésőbb a következő szezonban az ice blockot elrakják végre hall of fame-be, mert már hányok tőle.
-
fogtunder
nagyúr
válasz callmeakos #71799 üzenetére
wut? quest mage volt, egy büdös darab új lap nem volt a pakliban.
-
fogtunder
nagyúr
válasz callmeakos #71793 üzenetére
Én ma a kombóval szórakoztam, de meglepő, milyen könnyen old meg a mage 4 prophet velent, majd rakja ki a questet és lövi szét az arcom 34-ről.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #71790 üzenetére
nem, mert nem azt mondja a kártya, hogy megismétli a hatást, hanem hogy újra elsüt egy ugyanilyen spellt. mivel másik spell, és nem az előzőnek a folytatólagos hatása, a Zealot a második kör után halott és nincs +spelldmg.
-
fogtunder
nagyúr
egyszer én is elszámoltam, nem volt belekalkulálva, hogy a harmadik kör már nem 2-t fog sebezni, kellett még egy mortal coil. de hányszor látom azt, hogy azt hiszik, a Zealot meg fog halni az első után és fent marad minden
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #71670 üzenetére
nekem eddig 3-0, a zealot-defile kombó olyan boardokat aláz meg, amik egyébként reménytelenek lennének. az előbb token druid ellen játszottam, kint volt egy hydrája meg egy csomó kis szar, letkarítottam a boardot, húztam egy lapot a végén coillal és sebeztem az arcába 12-t.
a Lich Kinget mondjuk kraftolni kellett, de ha azt nem fogják legalább 3-4 pakliban játszani, akkor semmit se
(#71671) micafighter: wildon én valami renos-kazakus-démon pakliban gondolkodom. imp gang boss + defile = végtelen érték
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #71661 üzenetére
zoonak nem akkora hátrány, ha nincs két manás minionod, pláne az új olcsó buff lapokkal, plusz nagyobb eséllyel is húzod be, utána pedig iszonyatos value. nem mondom, hogy működni fog, de papíron nem feltétlen rossz. meg ugye quest hunterbe
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyalokAA #71635 üzenetére
na, hát ezzel a körrel most nem volt szerencsém. priest DK, prologue-ból warlock DK, 3 manás Prince, meg a Warrior legend, epic aránylag sok esett, de nem a legjobbak. common rare meglett közel mind a 75 pakkból, még lesz 3, meg ami arénából jön.
ebből nem hiszem, hogy nagyon összerakok bármi lényegeset is, úgyhogy várok, gondolom a paladin és warrior DK-t, meg a Lich Kinget le kell majd gyártani, félek, hogy nem fogom kibírni, ha jön valami pakli, de majd meglátjuk.
viszont arénában olyan paklik csicskítanak be, hogy csak pislogok. warrior 3 blowgill sniperrel, egy priest a 2/6 poisonus cuccal, nem kicsit ment a babyrage. ja és ne vegyetek ki két ultimate infestationt, alig bírom kijátszani úgy, hogy ne égessek lapot, vagy valami nagyon agresszív pakli kellene, de az druid draftnál aránylag ritka.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DJGABI #71558 üzenetére
poisonusnak így kellene működni, mivel a minion sebez, szerintem teljesen logikus.
az Acolyte egy kicsit tényleg fura, de ha belelősz egy fireballt, akkor is hatot sebez rajta, hiába van 3 HP-ja, így az történik, hogy megkapja a 4 sebet, csak éppen két részletben, ahogy kell és amíg a spell effektje nem ment le, technikailag nem halott a minion. ha van lent egy armorsmithed és kapsz egy flamestrike-ot a boardra, előbb még megkapod az armort és csak utána hal meg minden.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #71532 üzenetére
nekem a melóm is erőforrás optimalizálás, egyszerűen nem tudok nem value alapon nézni erre a játékra sem a maga erőforrásaival. de itt azért nem arról van szó, mint a való életben, hogy elkezdtem 30 évesen a nyugdíj előtakarékosságot, mert lehet, hogy 4 év múlva sehol nem lesz a játék, inkább úgy optimalizálok, hogy ne legyen bent túl sok cuccom kihasználatlanul, ha meg elfogy, kevés lesz, max veszek pakkot pénzért.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #71528 üzenetére
én is harácsolós voltam, most már szarok bele, gyűjtök, amennyit tudok, nem kraftolok egyértelmű hülyeségeket, de nem ülök a duston, mert semmi értelme, pláne, hogy kimarad a legmókásabb rész, az új paklik próbálgatása az első pár hétben. pl. egy pala DK-t simán le fogok gyártani, ha nem nyitom ki és lesz vele jó pakli.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #71510 üzenetére
Trump Ungoroval is nagyon befürdött, de már annyiszor láttuk, hogy kár ezekre bármit is alapozni, a héten elekzdődik a playtest, aztán fogjuk látni, hogy mi a jó, meg mi nem. remélem azért legalább egy-két paklit össze fogok tudni rakni kraft nélkül, de max arénázok pár hétig, ha nagyon félremegy a nyitás.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #71417 üzenetére
nekem végül úgy volt, hogy először a játék frissült le, aztán küldött át play store-ba, minden simán ment. viszont ma friedly közben üres volt a contact listám, nem láttam senki, Blizz kliensben viszont semmi baj nem volt
-
fogtunder
nagyúr
a mobilos kliens nektek se frissült még?
szerk: nálam még mindig nem
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz callmeakos #71226 üzenetére
e? tarim nem jó legendary? ugyanarról a játékról beszélünk?
-
fogtunder
nagyúr
válasz callmeakos #71185 üzenetére
Malchezar se direkt ad hulladék legendeket, hanem tényleg ennyi a használhatatlan közöttük. ez ráadásul egy fokkal még rosszabb, mert soknál a battlecry a lényeg, ami így nem aktiválódik, és kapsz valami szarul statolt miniont.
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #71029 üzenetére
nekem most jól megy, közepes paklikkal is megvan 7 win többnyire, gyakrabban lehetne ilyen fesztivál.
elképesztő, emberek miket nem draftolnak, most jött egy renounce lock, bírta is hat körig, a 4 mana 7/7 kicsit sok volt a szervezetének.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #71022 üzenetére
ha csak 9/9-ig megy el, azt mid palával még megoldod, akkor kezdődik a gond, mikor már végteleníti. ha nem a kieg előtt lennénk egy héttel, akkor mondanám, hogy gyártsd le tarimot, mert egyébként elég konzisztens dekk, de így...
(#71023) h3lios: olvasd el a lapot még egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70959 üzenetére
Ha kidraftolja, be lehet fejezni és új pakkot ad.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #70928 üzenetére
én mid palázok, eddig csak egy mirrort vesztettem el ebben a szezonban, meg két jade meccset. ha jól jönnek az elején a murlocok, akkor le lehet darálni, de az előző kicsit felkúrta az agyamat, mert 3szor jött vissza 1HP-ról, mindig minden pont kéznél volt, aztán meg persze jött a daráló a végén.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #70871 üzenetére
új pity timer van, ha soha nem vettél még az adott pakkból, akkor az első 10-ben tuti lesz legend. most eléggé úgy néz ki, hogy ez is működik, nekem legalábbis classicra és ungorora működött.
-
-
fogtunder
nagyúr
nekem még nyilván nem éles a patch, se PC-n, se mobilon.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #70746 üzenetére
miattad degradálódik a játék, ez úton szeretnélek megkérni az accountod felfüggesztésére
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #70734 üzenetére
én is arra tippelek, hogy csak a maradékot, de ugye ez a szokásos Team 5 szövegezés, ha plusz egy szó lenne rajta, ami egyértelművé teszi, akkor tömeges pánik lenne úrrá a játékosokon. szóval lehet mindkettő, de szerintem nem az egészet.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitemetal33 #70680 üzenetére
Mondj egy jobb neutral 5 dropot, ami standarden játszható.
-
fogtunder
nagyúr
Srácok, nem látjátok, hogy ez egy kontroll lap? Megölöd és ingyen Doomsayer
Kappa
-
fogtunder
nagyúr
válasz kchryss #70642 üzenetére
én 4-2-nél összefutottam egy mage-dzsel, akinél volt 3 portal, 1 meteor, 1 flamestrike, és kivette Kalimost a Servantből. nyilván esélyes volt megnyerni, de van ilyen, az aréna mindig is nagyon random volt, kár ezen rage-elni.
(#70643) pachito: 0,12%
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #70609 üzenetére
nekem tetszik az új legend, csak félek, hogy túl drága lesz 6 manáért a 4/4. mondjuk lefagyasztasz egy ellenséges lényt + ez, az két lap és 8 mana, utána következő körben még meg is kell oldani.
és a papnál végre (nagyjából) értelmes hozzáférés a graveyardhoz.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
a warlock board clear viszont érdekes cucc, aggro ellen nagyon jó lehet.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70600 üzenetére
nem azt mondta, hogy dozen?
0 mana 1/1 beast ezek a lapok viszik előre a játékot...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70533 üzenetére
én csak egy emote-ot szpemmelek, azt, hogy OBLIVION
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70483 üzenetére
hát value-t nagyon nem nyer ki belőle, de abban egyetértünk, hogy jelenleg nem nagyon tűnik használhatónak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70480 üzenetére
pirate warriornak minek a lifesteal? eleve nem nagy para, ha alacsony HP-n vagy, mert a mortal strike többet sebez. CW-nek inkább jól jöhet.
-
fogtunder
nagyúr
válasz adrian94 #70450 üzenetére
a csak wildban játszható lapokat jelenleg nem tudod a szokásos módon megvenni, csak kraftolni. de ha ezzel nem voltál alapból tisztában, akkor nem hiszem, hogy szükséged lenne azokra a kiegekre, amiket nem tudsz megvenni jelenleg. ami standarden játszható, azt tutod venni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70431 üzenetére
ha hozzá lehetne férni valahogy a discard pile-hoz, akkor nem lenne ezzel gond, de a graveyard interakciókat is úgy csinálták meg, hogy a poolt ugye nem látod, így meg fos az egész. a Magicben és a Gwentben is azért működnek ezek a mechanikák, mert effektíve bele tudsz túrni a lapokba és lám, mindkét játékban vannak erre épülő működő stratégiák. ha nem random lenne az egész, akkor lehetne vele mit kezdeni, így meg van némi harmatos libafos, control warlock továbbra sem lesz, démon szinergia felesleges. így kell az egyik legjobb classt kitartó munkával lenullázni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #70283 üzenetére
nem. a speckó aréna küldetésből Frozen Throne paklit kapsz, de maga az aréna még Ungorot ad, ezt gondolom majd megjelenéskor váltják át. illetve remélem az uccsó pár héten megint kapunk brawlból pár új pakkot.
(#70286) férfiállat: rogue, de nem túl triviális jól draftolni és játszani.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #70179 üzenetére
Én voltam, akkor éppen bugos volt, de működik már újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Milyen egeret válasszak?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest