- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Úgy látszik az új szezonnal visszamentünk az időben. Undertaker hunter , +1, +1, zoo, hunter így jönnek az ellenfelek nekem most.
szerk: köv meccs ismét flame imp - knife juggler coin voidwalker kezdés
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Assasinate meg hex leszedi az undertakert szóval nem OP a lap? Szerinted mekkora esélyed van bármilyen class ellen akinek a turn 1 undertaker játékára 5. körben, de legyn akár 4. körben coinnal assasinate a válaszod? Megsúgom, akkor lehetsz kb 10 HPn és az assasinate mellett nem fogsz kitenni más miniont, meg is halsz köv körben. Hex ugyanez.
1 manás lapra ellőni a prmium removalt - MERT MÁS NEM SZEDI LE - annyira megnőtt a HPja 2 kör alatt = öngyilkossággal, akkora hátrányba kerülsz addigra. Jól jön ez a nerf szvsz -
DjDanee87
addikt
Próbáltam megcsinálni ma az 5 wines küldetést a régről megmaradt midrange hunter deckemmel. Korábban nem volt vele gondom, hiába Naxx előtti a deck Savannah Highmane nélkül (nem nyitottam még), a meglepetés ereje miatt valószínűleg de szokott sikerülni a win. Ma ez nem így volt, csak a lose-ok szaporodtak és csúsztam lefelé. Rákényszerültem én is a huntardra
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz salaam #25715 üzenetére
Én pont pár napja kaptam 5 win küldetést palához. Gondoltam akkor nézzük meg milyen deck kihozható a lapjaimból és mivel a 4 legendből amit nyitottam eddig az egyik Bolvar volt, hát beletettem. A kb 8 meccsen 2szer húztam fel. Egyik meccsen nem került rá sor hogy kijátsszam, másikon viszont megevett egy polyt Tirion elől és nyertem a meccset.
-
DjDanee87
addikt
Tud még meglepetéseket okozni a játék. Egyrészt ellenfél hunter nemtudom mi akart lenni. Ilyen lapjai voltak, hogy: acolyte of pain, arcane shot, flare, bow, explosive trap, misdirection. Sajna több nem derült ki a deckjéről, mert a misdirectionje rosszul sült el.
Nem is tudtam, hogy ha stalagg megöli feugent misdirrel akkor 2 thaddius lesz belőle. Ezután feladta
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #25415 üzenetére
Elolvasva ezt a nerf indoklást kicsit érdekesek az új neutral mech lapok pl spider tank, 4/3 shredder. Tehát nem ideális az erős, minden pakliba illő neutral minion erre hozzák ezeket az über value mech lapokat. Persze a bevétel így van meg, ha érdemes szórni az eurót az új lapokra, mert valóban erősebbek.
-
DjDanee87
addikt
Kis kihagyás után visszatértem Volt 2 küldetésem is ami druid 5 win, így össze kellett raknom valamit, mert druid deckem nem volt. Főleg azért, mert csak 1 force of nature és 1 ancient of lore-om van, se Cenarius, se Malorne. Összeraktam egy félig ramp félig mech decket 1 force+roar comboval és eddig 4-0, igaz rank 20 vagy 21ről indultam szóval nem feltétlen erős ellenfelek akiket kaptam.
Ebből 2 érdekesebb meccs is volt. Egyik rugó ellen úgy hogy én kezdtem kaptam elején dupla wild growthot majd a 2. vagy 3. körben húztam egy innervatet is. Ezzel a boarddal nem tudott mit kezdeni 6 manából
A legutóbbi meccs priest ellen meg nem indult jól, de Sneed segített. Miután tradeltem vele a deckemből lopott Mech-Bear-Cat-jével kaptam 10 manán Antonidast Jó kör volt, következőben meghalt.
-
DjDanee87
addikt
válasz saelin #25206 üzenetére
Doomguardnak nagyon gyenge pótlása a reckless. +1 mana, megöli egy 1 manás zombie chow is és csak 1-1ben tudsz vele tradelni más lénnyel, míg doomguarddal le is tudsz ütni valamit és túléli. Nyilván lehet nyerni nem optimális lapokkal is ha jó lapjárásod van az ellenfélnek meg nagyon rossz, de a doomguard kb nélkülözhetetlen a deckbe.
-
DjDanee87
addikt
válasz saelin #24968 üzenetére
A tauntos lényeknél vannak azonos manaköltséggel erősebb lények, mivel a tauntnak is megvan a külön manaköltsége. Így egy full taunt decknek kb semmi értelme nincs, egyedül aggro ellen hatásos, de bármi más megveri.
Pl a köv lények: Harvest Golem, Chillwind Yeti, Boulderfist Ogre, Spidertank alapból erős minionok taunt nélkül. Ezek tudnak 2 lényt is leszedni adott esetben a nagyobbakat meg leszeded spellel és nyertél is.
-
DjDanee87
addikt
válasz saelin #24966 üzenetére
Azért írta azt, hogy mindenki eléri a rank 20at, mert 25től 20ig a vesztett meccs nem rak vissza a rangsorban. Tehát gyakorlatilag nyerned kell 1 hónap alatt x meccset rankeden és meg is van 20. Nemtudom pontosan mennyi győzelem kell, de talán valami 10, ami nem sok. Ráadásul 20 alatt nemigen találkozol profikkal mivel 20as szint alá nem lehet visszacsúszni miután elérted.
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #24899 üzenetére
Én is a control deckkeket szeretem játszani és az aggrot utálom, de azért sokan pont ellenkezőleg vannak ezzel. Emlékszem mikor kijött Naxxnak a Dark Cultistos szárnya és jópáran váltottak papra kipróbálni milyen az új lap, ment ám a sírás, hogy fúj control pap 15 perc egyetlen meccs.
Ha meg tényleg annyira sok az aggro (és 10ből egyszer sem kapsz fiery-t) lehet változtatni kicsit a decken nem? Kiveszel egy executeot és helyére egy cleave mondjuk. -
DjDanee87
addikt
Csak az US szerver szállt el?
-
DjDanee87
addikt
válasz Sturdiridge #24437 üzenetére
Én tegnap is rengeteg mech mage-el találkoztam. Ki is kaptam 90%ban tőle. Igaz shaman 5 win küldim volt és nagyon gyenge a shamam deckem, sok lap hiányzik belőle.
-
DjDanee87
addikt
válasz whitezo88 #24243 üzenetére
Godnolom te jobb helyen harcolsz a ladderen, mint én. US régióban ahol alig vannak lapjaim most egymás után napokig pala win küldit kaptam. Alig vesztettem 1-2 meccset rank 19ről eljutottam 13ig csak a napiküldetést csinálva ilyen gagyi deckkel.
Nekem ezzel semmi gondom nem volt. Persze alacsony (vagy magas, attól függ honnan nézed) rankon. Gyorsabb deck, mint a control paladin amit EUn használok, ahol van sok lapom. De azzal nem nyerek ennyit, még rank15 környékén sem, mert sokszor lerohannak.
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #24120 üzenetére
6-7 felé végre én is ráérek majd kipróbálni mit is tudnak a GvG lapok. Persze tegnap egész délután ráértem volna A 78 pakliból nekem 3 legend jött össze csak: Bolvar, Shredder, Iron Juggernaut. Örülök nekik, a kívánságlistámon voltak, bár Bolvarban nem vagyok biztos mennyire lesz jó.
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #24045 üzenetére
Én pont fordítva láttam most meg Naxxnál is. Akiknek elsők közt sikerült venni azoknak ment, de pár percre rá romlott el a rendszer. Lehet nem így volt - csak saját megfigyelés. Ezért én ráugrottam a lehetőségre.
Eddig jutottam a nyitással: [link]
Kíváncsi vagyok mi lesz azzal a 2. paklival. -
DjDanee87
addikt
válasz whitezo88 #24040 üzenetére
Nem, vettem 40et kezdéshez Mondjuk kinyitni nem biztos hogy sikerül most. Az első után beraktam a 2.at középre és le is fagyott utána a game. Vagyis nem, mert a friend list/menü előjön, de a kártyákkal nincs interakció csak lebegnek középen. Nem is mutatja meg a ritkaságot sem.
"whitezo88
engem nem enged be "Valszeg elszált a szerver rögtön
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
A befejezés EPIC!
-
DjDanee87
addikt
válasz NyxNyxNyx #23995 üzenetére
Nem vagyok egy deckbuilder szóval nem feltétlen jó, ami én írok, de én kevésnek találom a mininok számát. Dark Cultist pl naxx idejében még elég jó lapnak számított (lehet már nem olyan jó így GvGben) és nem raktál bele. Viszont van 2 Velen's Chosen ami miniont buffol, amiből nincs túl sok, ahogy már írtam. Szóval szerintem fura, de ha nem ragaszkodsz a legend rank eléréséhez ezzel is lehet nyerni. Én ennél "rosszabb" pap deckkel szoktam játszani és nyerni is néha
-
DjDanee87
addikt
Ilyennel sem találkoztam korábban. Mage OTKzott le: [link]
Loptam tőle csomó freeze spellt - sokra mentem vele mikor egy mad scientistet játszott ki összesen mielőtt megölt -
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23702 üzenetére
És ha magadtól nem tudsz kitalálni rá jó decket Hearthpwnon is lehet keresgélni. Deckn mae szűrőhöz beírod a kvánt boss nevét, esetleg azt hogy basic hogyha nem nagyon vannak még expert lapjaid.
-
DjDanee87
addikt
Nemtudom ki hogy van vele, de én ezt legalább 2x annyira várom mint anno Naxxot. Lesz itt annyi vicces lap, combo hogy fogalmam sem lesz az elején mire számíthatok az ellenféltől Csak jelenlen már meg!
-
DjDanee87
addikt
Egy jó kép Redditről: [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #23352 üzenetére
Én megnéztem Trump nemrég felrakott 3 videóját amiben legend rankon megy deathraddle priesttel. A 3 videó alatt sztem megverte vagy 6 hunter, mindegyiknél volt jó undertaker kezdés. Neki ha volt is undertakere nem volt mellé deathraddle 2 dropja Fájdalmas volt még nézni is, hogy mennyire esélytelen volt a legtöbb meccs.
-
DjDanee87
addikt
Találkoztam egy tegnapi Strifecro féle mage deckkel. Ha nem látom a tegnapi Dreamhacket tuti kikapok tőle, de így számítottam a secreteire és a végén is tudtam, hogy az valószínű nem iceblock hanem duplicate. Ahhoz képest hogy az Assasin's Bladem 3 durabilitynél a múzeumba küldte, nehezen de sikerült nyernem a végén. Persze a szerencsére voltam utalva eléggé a legvégén:
Mivel korábban látam tőle ice barriert, harrisont, unstable ghoult, 2 polyt, 2 shade of naxxot biztos voltam benne, hogy ez a Strifecro féle mage. Ennek tudatában Gadgetzannal nem is lőttem el pusztán laphúzásra a prepeket, ami lehet hogy hiba volt - annyira nem értek én hozzá. Úgy láttam jónak ha megtartom a prepeket és annak tudatában, hogy elvileg nncs ice blockja, counterspellje a deckben Malygos befejezést láttam lehetségesnek.
Mikor már csak 5 lap volt a deckben kezdtem aggódni, alacsony volt a HPm - igaz 1 fireballt el lőtt már korábban.
Persze, hogy következő körben concealt húztam... de hála a prep - fan of knivesnak sikerült kihúzni Malygost és maradt mellé 2 sinisterem befejezésre. Elég epic meccs volt, nemigazán számítottam rá, hogy ezt a decket viszontlátom ladderen
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz whitezo88 #23324 üzenetére
Nembaj, úgysem szokásom az aktuális legjobb deckkel menni. Általában vagy sajáttal szórakozom, valami régi deckkel megyek vagy valami olyasmivel ami ritkán működik, de ha igen akkor fun Ladder helyezésem sosem érdekelt.
Szóval maradtam Malygosnál és kellett azért 10+ meccs ahhoz hogy szerephez jusson. Ráadásul ennek a győzelemnek örültem, mert csomó lépésemnél a warrior nyomta a that was a mistake emote-ot, pedig tudatosan csináltam 1-2 dolgot "rosszul" mert malyra játszottam. Neki turn 9 Ysera volt, nálam pedig jött válaszként Malygos conceal. Nemtudom volt-e nála brawl, mindenesetre nem használta és köv körben jöttek a spellek:
-
DjDanee87
addikt
Spell master napit kaptam, amihez elővettem a rég nem használt malygosos rogue-t. 1 meccsen sem tudtam kirakni Malygost. Amikor eljutottam turn 9ig akkor nem húztam fel, mikor párszor nálam volt akkor meg nyertem vagy vesztettem turn 9 előtt. Lehet nem olyan jó jelenleg ez a deck ?
1 meccs volt ahol durván jól húztam. Elején volt backstab, deadly, Si válaszként, turn 4ben meg coin - gadgetzan - prep - conceal és nem volt a papnál circle combo Turn 7re majdnem felhúztam a deckem, és VanCleerf után fel is adta: [link] Leeroy nerf előtti miracle azért jóval erősebb volt, most sokszor hiányzik a befejezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #23312 üzenetére
Akkor holnap ha valaki ladderezik, vigye az anti druid deckjét!
Jó kis tournament volt, ezt sokkal szívesebben néztem, mint a Blizzcont a sok ismeretlen kínaival - no offense. Amire még nagyon kíváncsi leszek az az első tournament GvG megjelenés után, mikor még nem lesznek tökéletességig csiszolt deckek. Illetve ami furcsa, hogy megemlítették a casterek hogy GvG előtti utolsó tournament nyertese lett Kolento. Most vagy tudnak valamit vagy az itt lévő 2 december 6.án nem számít
-
DjDanee87
addikt
válasz Ps Vita #23282 üzenetére
Legdurvább meccs amit mostanában láttam.
Warriornak játék 7. körépben 5 minion az asztalon amikből 2 buffolva lett taskmasterrel = brutál sebzésre lehetőség. Mágusnál mégis flamestrike nélkül elhúzta a meccset a végéig.
whitezo88: Én már így is 3k gold fölött járok, szerintem nálam már így sem nyílik és minél tovább várnak annál többen lesznek ezzel így.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz pethYeti #23272 üzenetére
De ezzel tisztában van minden játékos aki részt vesz díjazott versenyeken, hogy ilyen a HS. Ha ez annyira zavarná őket mennének Magicet játszani (vagy mást, nem értek hozzá), ahol nincs ilyen. És tényleg sokmindenről tud a random dönteni a játékban, de mégis szép számmal nézik a versenyeket az emberek, tehát mégsem olyan rossz a helyzet. Ha tényleg csak coinflip lenne, nem lenne ennyire népszerű.
Ragna észrevehetőbb, de mi van ha druid eldob kezdésnél egy swipe, force, cenarius lapot és kap helyette black knight, savage roar, ancient of lore kezdést, topdeck cenariussal. Akkor ott nagy valószínűséggel kikapott és nem igazán tehetett róla. Ez benne van ebben a játékban.Ami érdekes lehetne, ha tournamentről kitiltanák mondjuk Ragnát (és esetleg még 1-2 sokat számító random lapot). Emlékszem még ESGNen volt mikor kitiltották tinkmaster + nat paglet, mert meccseket döntött el pl az hogy egyik ember húzott 5öt pagle-el,másik is kitette ugyanakkor de neki meg 1 lap jött fel, vagy 0.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #23268 üzenetére
Én emiatt nem gondolnám rossznak a játékot, sőt. Pl ott van CS:GO, sosem fogok vele játszani mert 0!! esélyem van a prok ellen. HSben meg lehet sikerélménye azembernek mert tényleg a szerencsén IS múlik így nem tud 1 ember mindenkit megverni csak skillből. Persze ez tournamentek szempontjából nem az igazi, de ezért van a best of 7 formátum, hogy kicsit csökkentsék a random hatást. Persze 0ra nem lehet, ezzel együtt kell élnie a játékosoknak akik részt vesznek ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23265 üzenetére
Basic és sima naxxos lapokat nem lehet összetörni, csak az experteket. Itt egy táblázat mit mennyiért lehet lecraftolni, illetve mennyit kapni érte széttörésnél. Jól látszik hogy rengeteg dustot veszít az ember ha valamit széttör és később kiderül mégis kell és lecraftoljja. Általában 4-5 azonos ritkaságú lapot kell összetörni 1 ugyanolyan lecraftolásáért.
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #23252 üzenetére
Lehet hogy kiposztolják az utolsó szavazás után a maradékot egyszerre. Én is azt is el tudnám képzelni. Minél többet várnak annál kevesebb ember költ majd pénzt rá, mert a régi játékosok többsége szerintem gyűjti a goldot már egy ideje. Naxxot is olyan sokára és lassan adták ki, hogy simán megszerezhető volt félrerakott goldból. Én csak örülök amúgy ennek, de Blizz szemszögéből jobban járnának ha nem lenne ennyi ideje az embereknek felkészülni a megjelenésre.
Erre nehéz lenne egyértelmű választ adni. Ugye más a helyzet arénában meg ladderen. Ladderen talán hunter a legerősebb, de nincs olyan class amit ne verne nagy százalékkal egy másik, pl hunter ellen a warrior és a priest elég erős. És én most itt úgy beszélek a deckekről hogyha minde lapod megvan. Ha alig vannak expert lapjaid aggresszív hunter vagy zoo warlock lehet a legjobb talán.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23244 üzenetére
Ja a korábbi kérdésedre még: Azt kérdezted mire érdemes költeni a pénzt.
Dave azt mondta Naxxra, de ha te a játékbeli goldra gondoltál akkor nem biztos hogy kezdő játékosként arra költeném a helyedben a goldot. Az 5 szárnyat feloldalni goldért 3500ba kerülne most, míg ugyanezt megkaphatod 22 euróért is akár.
A 22 eurót ha nem naxxra költenéd akkor kapnál érte 17 paklit, míg a goldos naxx feloldás (3500 gold) minimum 35 paklit érne, vagyis goldért feloldalni a szárnyakat nagyon nem éri meg, csak akkor ha teljesen elzárkóznál a valódi pénzért vásárlástól.Ha pedig szeretnél jobban elmélyedni a játékban szükséged lesz egy csomó expert, naxxos és hamarosan megjelenő kiegészítő új lapjaira is így teljesen free to playként most kezdeni a játékot elég nehéz lenne. Tehát ha valódi pénzt költenél, én teljes naxxot javasolnám 22 euróért. Nem éri meg goldból feloldalni amíg hiányzik szinte az összes expert lap, azokat érdemesebb goldból megszerezni arénával vagy paklikból attól függően mennyire vagy magabiztos az aréna skilljeiben.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz férfiállat #23244 üzenetére
Csak design. Minden lapnak van arany verziója, ami csak annyiból más hogy animálva van. A basic lapok arany változatát megszerezni úgy lehet, hogy a különböző classokat szintezed (táblázat az arany lapok feloldásáról). Basic lapok ugye azok amik alapból megvannak mindenkinek. Expert arany lapokat lehet nyitni paklinyitásból, kapni arenáért jutalomként vagy gyártani más lapok széttörésével szerzett dusttal.
-
DjDanee87
addikt
válasz thesound #23136 üzenetére
Ben Brode többeknek válaszolt már erre a kérdésükre azóta Twitteren. És nem fog eltűnni a minionról a deathraddle. Vagyis egy Sylvanas + FeignDeath = 8 mana random mind control hunterben + kint marad Sylvanas még 1 későbbi lehetséges mind controlra.
Ez a lap + GhazRilla elég tetszetősek. Én most is egy control hunter paklival játszom - igaz csak alacsony rangon - de ezektől még ütősebb lesz a deck.
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #23063 üzenetére
Én sem számítottam ilyesmire. Egyedül a MindControl volt amitől tartottam, azért nem játszottam ki a durvább lapokat. Mikor másodjára küldött arcba Holy Fire-rel elkönyveltem a győzelmet, mondom már nem lehet más burstje, tévedtem
netpeti98: Elég ha csak 2 van már lent és leteszed ezt 3.nak majd conceal. Így csak AOEval tudják megakadályozni a 4x windfuryt köv körben.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Én egy control palával mentem ma pár meccset, kevés sikerrel
Volt egy pap ellen meccsem ahol miután kiment 2 SW : Pain és 1 SW : Death, két holy fire az arcomba, 1 Auchenai + circle combo úgy gondoltam már nincs mitől tartanom. 2. combo esetén ment volna mondjuk egy wild pyro + heal. De aztán jött amire nem számítottam: [link]
Láttam már videón mástól ezt, de ellenem még nem jött vele senki, és eszembe be sem jutott hogy ennyi HPról egy pap meg tudna bárhogyan is ölni azok után hogy szinte mindenét ellőtte már[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz tomazin #23053 üzenetére
Meg ha nem sieted el a lapok kijátszását akkor nincs gond, még ha aprók is. Pl ipaden is olyan hogy ha rajta tartod az ujjad alul a lapjaidon kiemeli őket egyesével. És ha sok lenne akkor ezzel a módszerrel ki tudod választani amelyiket ki akarod játszani, és csak azután húzod a pálya fölé miután megvan a megfelelő lap a kezedből. Persze minél kisebb a kijelző annál gázosabb a dolog, de ha odafigyel az ember és nem sieti el akkor ez működhet telefonon is.
-
DjDanee87
addikt
Nemtudom milyen hunter metáról beszélnek egyesek. Én így kapom az ellenfeleket most: priest, priest, priest, warrior, priest
Igaz huntival próbálkozom
-
DjDanee87
addikt
Trump nemrég kezdett egy új video sorozatot, ami kezdő játékosoknak nagy segítség lehet: Trump teachings
Egyrészt mutat benne minden classnak - legalábbis ha fent lesz minden videó - használható basic lapokból álló decket. Másrészt a játék alapjait, fontos tudnivalókat mondd el bennük.
-
DjDanee87
addikt
Ez már value a javából. SoJ-al buffolt sunwalkerre black knight [link]
Kövi körben le TBKzta a belcherem, de én topdeckeltem egy sylvanast és hamar véget ért a meccs.
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #21911 üzenetére
Én tegnap 4-5 órát control warriztam. Papokkal nem volt gond, igaz egyiknél sem volt MCés általában deathraddle papok voltak. Hunter csak akkor jelentett gondot ha csupa drága legendet kaptam mulligan után, ő meg jól kezdett.
Ami szivatós volt az a lock. Handlock ellen össz 1 winem lett. Legtöbbször acoltye vagy kapott egy silencet vagy nem húzott csak 1 lapot és a lock hamarabb kirakta az összes dögöt a hero powere miatt, míg én nem húztam fel időben minden removalt.
Zoo sem ment valami jól. Ha az elején nem volt fiery war axe, cleave wild pyro akkor bukó, de ha jöttek a lapok és turn5ben mehetett a belcher közel üres boardra és a TBKt 6. Kör után húztam mikor volt jó argus target akkor jött a győzelem. Mellesleg egg, poweroverwhelming, kutya felállásból volt a legtöbb. Volt egy emlékzetes meccs: locknál lent 2 egg. Egyikre PO és leütötte a minionomat vele majd mindkét egget felfalta a kutyával. Nekem volt kint 1 chargeos death bite fegyver. Fegyverrel leütöttem az egyik nerubiant, másikra meg ment az execute majd spellbreaker a kutyáraMost meg malygos roguet próbálgattam. Persze hogy az utolsó 5 lapban lett volna amire szükségem van (malygos, assasin's blade), de a pap meg pont ezeket kapta még korábban thougtstealből: [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz whitezo88 #21890 üzenetére
jose6957: thank you hearth crawler! i've just reached my goal & got all my golden heroes & leveled up all my characters to 60 & saved 13,000 gold. Since i reached my goal but bought 1 more month to say thank you. good luck reaching your goals everyone
Gusztustalan. A botos oldalnak fizet, de a Blizznek nem hajlandó a kártyákért. Inkább fizetős bottal szerez rájuk goldot és a botos oldalnak fizet. Logikus, még köszönd is meg nekik, grat! Durva milyen emberek vannak. Még rosszabbak mint az aimbotozók FPSben, ők "legalább" megveszik a játékot és támogatják a fejlesztőket, a gameplayt meg ugyanúgy tönkreteszik ők is.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Trump féle iDraft #3 Ezúttal rogue
Ez előzőek 69, 69 lettek ez meg 92 pont. Ebben most sokkal több volt az egyértelmű választás talán, a 3 ahol Trump másként gondolta mint én, pedig nem ért sok hibapontot (9. 17. 20. választás).
-
DjDanee87
addikt
válasz pethYeti #21819 üzenetére
Én mikor amerikai régióban játszottam kicsit volt napi quest warrior úgyhogy alig vannak lapjaim.Hasonló győzelmi arányom volt mint neked. Aztán úgy döntöttem hogy full aggro, idióta rush deck és bejött. Egyrészt gyorsak voltak a menetek és nem tartott sokáig ha vesztettem sem, de jóval jobb lett a győzelmi arányom is vele
-
DjDanee87
addikt
válasz Yodamest #21736 üzenetére
Mert vannak akik farmolják a győzelmeket. Akár az 500 win-ért járó arany heroért, vagy csak szimplán a napi 100 goldért. A könnyebb ellenfelek érdekében maradnak 20 környékén, és így gyorsabban gyűlik a győzelem nekik. Korábban mikor csak a napi küldetések erejéig játszottam én is lvl 20 könyékén tartottam magam csak amiatt, hogy hamarabb letudjam az adott napi küldetést.
-
DjDanee87
addikt
válasz pethYeti #21714 üzenetére
Zoo-ba siphon, erről jut eszembe.
Tegnap nagyon megszivatott egy paladin. Én egy elég lassú control palával mentem (cairne, sylv, tirion, KelThuzad, 2 kodo, 2 blecher, 1 tazdingo). Mikor megláttam hogy pala vs pala, mondtam magamban, na ez egy hosszú, de érdekes meccs lesz. Erre úgy kezdett hogy coin haunted creeper, köv körben dupla Abusive Sergeant rá és pofán csapott. Első truesilver ütés is rám jött, a másodikkal már miniont szedett le. Mikor majdnem elfogytak a lapjai jött egy Divine Favor és elég rosszul álltam. De akkor is annyira rushra volt kihegyezve a deckje, hogy mondom ez tuti win lesz, csak egyszer fogjam meg a boardját. Sikerült is, 8-9. kör környékén kapott egy silencet a 2. haunted creeperje és végre letisztítottam mindenét, de sajna elég alacsonyra került a HPm. Erre mit rakott ki a rengeteg olcsó minion után? Tirion....
Meg tudtam ölni Tiriont, de mivel nem számítottam a póknál nagyobb silence targetre nem tartogattam Tirionra, ki rakná bele egy ilyen face rush deckbe. És emiatt nyert. Nem mondom, hogy egy jó taktika beletenni 1-2 nem oda való dolgot a pakliba, de tud meglepetéseket okozni.Zoolock is volt már hogy így szivatott meg. A szokásos zoolock minionok után jött egy Ragna, amire nem voltam felkészülve és megnyerte neki.
-
DjDanee87
addikt
válasz fogtunder #21697 üzenetére
Az ötleted nagyon tetszik, bár a dust értékkel én sem értek egyet, lásd: facehunter vagy zoolock - sokkal olcsóbb deckek mégis ütőképesek. Az alapján nem lehet meghatározni egy deck erősségét hogy mennyi dustba került. De maga az ötlet hogy a tournamenteken látott formátumot beletennék a játékba, és mindenki számára elérhetővé tennék az elég jó volna.
-
DjDanee87
addikt
válasz F-ECT$ #21456 üzenetére
Tegnap megcsináltam én is, nekem 69 pontom lett. Fél éve nem arénáztam én sem sőt a legjobb eredményem is csak egy 9 win asszem. Mondjuk mostanában amúgy is kicsit hanyagoltam a HSt.
De most volt egy jó kis meccsem egy hunti ellen. Belchert a kezéből loptam mind visionnel majd elég rendesen megszivattam vele:
-
DjDanee87
addikt
válasz föccer #21254 üzenetére
A 2 legfeltűnőbb dolog ha úgy támad/nyom el spelleket hogy nem látod a nyilat a támadás előtt. Illetve ha van lent több lénye is amikkel támad egymás után, mindig ugyanannyi (kb 2sec) eltérés van 2 lény támadása közt. Normál ember nem vár annyit a támadások közt, ráadásul ha vár is, akkor sem tudja úgy belőni, hogy mindig tized másodpercre megegyező időközönként cselekedjen.
-
DjDanee87
addikt
Wow milyen meccset játszottam. Leeroy és charge lények nélküli miracle deckkel pap ellen. Turn 4ben kihozott egy Twilight Draket mikor nekem volt egy 4/4es Van Cleefem már a boardon. Ahelyett hogy próbáltam volna megölni inkább sapeltem és mentem a pap HPjára. Köv körben kirakta 4/10esnek a draket ahol én még támadtam őt majd Auctioneer + Conceal.
Itt jött tőle a meglepetés. Feltápolta 28/28ra és pofán csapott vele engem és innentől a spelljeimre voltam bízva (nincs csak 1 sap a paklimban) szóval meg kellett ölnöm.
Éppenhogy sikerült 0-ra ütnöm, szoros volt. -
DjDanee87
addikt
válasz whitezo88 #20836 üzenetére
Silverhand knight és mirror entity sehogy sincs összefüggésben. Mirror entity battlecryt nem aktivál így a 2/2t akármilyen sorrenben működik a game nem kapnád meg. És szintén nem másol tokent az entity, így semmi köze sincs a 2/2höz, aznem kijátszva lett hanem battlecry effect idézte meg.
A cairne vs sylvanason meg csak kicsit kell gondolkodnod mivel a működéssel tisztában vagy már (leírtad előtte). Tehát ha ellenfél kirak egy cairnet és te utána rakod ki sylvanast akkor cairne deathraddleje fog előbb aktiválódni ha egyszerre halnak, tehat van esély abaine lopásra. Illetve 100% ha más nincs a boardon caine mellett és valahogy mindkét legend meghal mikor egymásnak esnek.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Azért kíváncsi lennék milyen megfontolásból került a deckjébe Goldshire Footman [link]. Amerikai régió, mellesleg köv körben rakott még ki Sword of Justicet is, szóval vannak neki szép ritka lapjai. 1 óra alatt már nyertem 2-t, még 3 win kell a napi questhez. Jó nagy szenvedés expert lapok nélkül Vagyis pár expert lappal, kb 3 paklit nyithattam eddig.
-
DjDanee87
addikt
Ez normális egy kártyajátéknél sztem. Én tapasztalom is mostanában a kártyák hiányának jelentőségét, mert elkezdtem USA régióban is játszani és ott vagy 2-3 pakli nyitásom volt összesen = még a commonok sincsenek meg. Így megcsinálni az 5 win-t még Rank20on sem egyszerű 1-2 classal.
A naxxos kártyákat viszont basic deckkekel is meg lehet szerezni. Gyakorlatilag annyi jó lapom van, amik abból jöttek
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz DjDanee87 #18046 üzenetére
4 lovast is megnéztem az előz pap deckkel amit az első bossra raktam össze. Nem ment le, de elég bíztató volt. Csináltam 1-2 módosítást és ez lett belőle végül: HC 4 horsemen pap deck
Miután direkt a bossra csinált módosításokkal mentem elsőre lement ezzel: killshot
-
DjDanee87
addikt
Meglepődtem a mostani első két HC bosson. Bármi utánaolvasás vagy streamnézés nélkül először megnéztem mit tud az első. Összeraktam ellene egy pap deckket és megpróbáltam másodjára a már rá összeállított deckkel. Nem sikerült, csináltam még 1-2 módosítást a meccs alapján a deckken és végül ilyen lett: [link]
Ezzel sikerült végül levernem 3. tryra HC Razuvioust lethal
Majd jött a még nagyobb meglepetés. Megyek tovább, megnézem milyen lapokkal tolja HC Gothik indítom a meccset ellene az utóbbi deckkel. És első tryra lement: lethalAsszem nem lett túl nehéz ez a két boss, ha ilyen simán lementek saját deckkel, bármiféle külső info nélkül
-
-
DjDanee87
addikt
válasz Fr0z3n #17798 üzenetére
Ha instant rányom az end turnre kör elején akkor az ellenfele rögtön rájönne, hogy nincs lapja amit kijátszhatna éppen. Legalábbis nagy rá az esély, így rögtön ki tud zárni 1-2 lapot ami kijátszható lenne és később úgy számolhat hogy arra a lapra kicsi az esély hogy ott van az ellenfelénél.
-
DjDanee87
addikt
I will Krush you!
Mellesleg ő Krusholt engem, kiraktam egyet erre ő le faclesselte és pofán csapott vele
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz freemanone #17683 üzenetére
De változik a színe:
Felső kép ellenfél köre van épp, alsó pedig a te köröd. Amikor a te köröd van a saját secreted szürke, az ellenfél secretje a saját herojának a színe és értelmszerűen ennek a fordítottja a másik körben. Hasonló a dolog, mint a fegyvernél. Hiába van fegyvere az ellenfél herojának, nem fog visszasebezni a lényeidre vagy bármire amikor a te köröd van, hanem szürke lesz az is, vagyis elzárja olyankor a gép.
-
DjDanee87
addikt
Elkezdtem Plague quartert az amcsi régióban. Első meccsem elég fun volt: Noth teljesen kifogyott, 1 ice blockja maradt csak Persze ez csak normal. A Black Knightot amúgy a kezéből loptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest